2777
2789
عنوان

رنگ مو

80 بازدید | 7 پست

سلام به همگی

من رنگ گذاشتم سرم  H 10  

عسلی روشن 

بد خوشم نمیاد 

چیکار. کنم 

شنیدم میگن  یه ماده ای هست که رنگ رو از بین میبره مو ها  سیاه میشن گدرسته ؟؟ کسی شنیده 

تا دندان دارید لبخند بزنید  

تازه رنگ گذاشتی؟ 

دکلرع کردی؟ 

اگه اره، الان هر رنگی روش بزاری میگیره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز صبح گذاشتم  ن رنگ خالی گذاشتم دکلره نکردم

بدون دکلره عسلی روشن شد چ جالب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آره بخدا  همچین روشن شده ها  ولی خوشم نمیاد نمیدونم چیکارش کنم

رنگ تیره کن. 

یا نت سرچ کن دکوپاژ ی همچین چیزی. 

ببین کمکت میکنه