2777
2789
عنوان

خرید چادر

134 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام

اگه تا الان آف دیجی کالا نرفته باشه، تو قسمت سرچش بزنید چادر فاطمی

نمونه کارای آف خورده میاد

بنظر آفاش بد نبود

اگه میتونید نتی بگیرید خوبه

موفق باشید عزیزان

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام جاری منم چادر قجری میدوزه جنس خوب و تمیز آخرین بار مشتری داشت ۲۰۰گفت حالا اگه دوست داشتین بهم پ ...

کجای جنوبی دُخی

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
قشم هستم بانو جان 

اها من اهوازیم

خوش وقتم از آشناییتون

فدات آجی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز