2777
2789
عنوان

سندروم؟؟؟

1088 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من برادر شوهرم سندروم داون هست والان بچه من ۱۷ روزشه خیلی میترسم سندروم باشه اخه زبونشو خیلی بیرون میاره میخام ببینم که قیافه سندرومی ها تو نوزادی هم معلومه؟؟

بله معلومه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://www.google.com/search?hs=5rb&sxsrf=ACYBGNRsUJg6TfmgaYFcpp8M-mht8a0M5g:1573574589455&q=نوزاد سندرم داون&tbm=isch&source=univ&client=opera&sa=X&ved=2ahUKEwjVj7qThuXlAhVFaFAKHWR3CMAQsAR6BAgHEAE&biw=1473&bih=695

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

بد به دلت راه نده مشکلی نداره بچه

بزار یکم بگذره بعد اگه علایم خاصی بود نگران نباش 

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

عزیزم زبان یکی از علایمش دوما تو بیمارستان ی خانوهدت حتما میگفتن ب دلت بده راه نده انشالله که سالم سالم 

سه سال کاربر خاموشم 😐گاهی دلم میسوخت 😥گاهی گریه کردم 😭گاهی خندیدم 😅گاهی نفرین کردم😠گاهی عصبی 😤وگاهی دیوانه شدم😨 اینجا دنیایی جالبی بود برام. بخاطر دخترم عضو شدم 😍😍😍
بعد یه سوال دیگه اگه سندروم باشه پرستارا تو بیمارستان میفهمن؟

عکسا رو ببین

والا اگر تو دوران حاملگی ازمایش اینا داده باشی که اونجا معلوم میشه کللا

تو غربال گری هام سالم بود نمیدونم چرا اینجوری شدم همش تو مخمه که نکنه سندروم باشه

ای جانم پس چیزی نیس دیگه   الکی استرس به خودت وارد نکن    حالتو میفهمم  بالاخره مادری حساسی   ولی به این فکر کن که دکتر گفنه خداروشکر مشکلی نی