2777
2789
عنوان

پولشو خرج کردم چجوری برگردونم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که باید همون موقع پس میداد. رفته پوشیده حالشو برده حالا میخواد پس بده!

ما قبلا مغازه داشتیم یه خانومه بعد از ۱ روز اومد مانتوشو پس بده فوق العاده هم بوی عطر میداد منم قبول نکردم گفتم اگه نپوشیدین چرا بهش عطر زدین؟!. موقع رفتن پسرش پرسید گفت مامان دیشب که خونه مامانی اینا این تنت بود چرا گفتی اصلا نپوشیدمش.!! 

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
اره والا نمیخوامم نامردی کنم هی هی پیام میده اگ بلاک کنم فک میکنه کلاهبردارم عجب اشتباهی کردم

ول کن بابا اون داره زرنگی میکنه

تو اولش حرفتو زدی بهش حتما عکسشم نشون دادی دیده و خریده دیگه کسی که خوشش نیاد از رو عکسم ببینه خوشش نمیاد از اول

بلاک کن عذاب وجدانم نداشته باش

جنست مشتری داشته فروختی تامام

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
عکسشم تو صفحه اول گزاشتم بخدا عکس هم براش فرستادم 

ولش کن تموم شد رفت بهش فکر نکن😉

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎
نمیشه که باید همون موقع پس میداد. رفته پوشیده حالشو برده حالا میخواد پس بده! ما قبلا مغازه داشتیم ی ...

اخییی احتمالا بچه رو برده بیرون مغازه یه کتکی بهش زده

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!