2777
2789
عنوان

از بچم بدم میاد

15032 بازدید | 84 پست

۷۰ روزشه..حساسیت به پروتئین گاوی داره‌از اول شیرمو نخور خودشو کبود میکرد ولی سینمو نمیگرفت مجبور شدیم شیرخشک بدیم اونم که بهش حساسیت پیدا کرد و رفلاکس شدید هم گرفت..دکتر پپتی جونیور داد یکم بهتر شد ولی هنوز رو دستو پاش پوست پوسته...و مدفوعش بلغمی... گفتن شیر خشک بز بدین خوبه برای یکماهش دومیلیون دادیم خریدیم ولی انگار به اونم حساسیت داره‌‌‌...دیگه موندم چه خاکی به سرم بریزم‌....یکسره گریه میکنه روانیم کرده...خودمم افسردگی بعد زایمان گرفتم قرص میخورم امروز کلی خودمو زدم از دستش....انقد که این بچه گریه میکنه ... داروی رفلاکسم نکسیوم میدم ..ولی همچنان گریه میکنه خستم کرده ....هیچکسم نیست کمکم کنه‌شبا فقط شوهرم میگیرش اونم طفلک صبح باید بره سرکار‌ از خستگی صبحا چشماش باز نمیشه....جای من بودید چکار میکردید؟؟؟؟؟ زندگیم داغون شده

مامانم پادرد داره نمیتونه کمکم کنه.

چي بگم!

خدا بهت ارامش بده

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی دکتر خوب ببر بچه رو 

خودتم برو دکتر برا افسردگیت 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره