2777
2789
عنوان

بی بی چک من

177 بازدید | 13 پست

سلام ..من 22 مو عودمه یعنی فرداولی همیشه دوره هام 28 روزه بوده 

واسه همین  امروز صبح بی بی چک گذاشتم منفی بود 

می خواستم بدونم هنوز امیدوار باشم یا این نتیجه قطعی و من باردار نیستم ؟

یک هفته باید بگذره

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی این نتیجه اشتباهه؟؟کاش اینطور باشه 

ممکنه هم درست باشه خیلیا ادعا میکنن قبل موعد بی بی زدن و مثبت شده خیلیام میگن تا یک هفته بعد موعد نتیجه درستو نشون نداده

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
2803

به هر حال اینجا همه عادت دارن بهم دلداری بدن.نمیدونم چرا انقد باردار شدن سخت شده اصلا یه پروسست.اینکه باردار بشی و اینکه تا نه ماه صحیح و سالم بمونه .منکه دارم دیوونه میشم

2804
2805