2777
2789
عنوان

رژیم جنسیت پسر

13745 بازدید | 47 پست

کی با رژیم نتیجه گرفته برا پسردار شدن؟؟اگ اطلاعی دارید کمک کنید.لطفا نگید چرا پسر و فلان.اول سالم باشه بعد اگ خدا خواست پسر بده❤🤚ممنون دوستان

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اقدام تو روز تخمگذاری و یک شب درمیون. ترک سردی جات و لبنیات. شب اقدام گرمی بخورید نیم ساعت قبل آقا قهوه میل کنن خانم هم میتونه نیم ساعت قبل واژن شو با جوش شیرین بشور یا جوش شیرین و تو واژن تزریق کنه. بعد اقدام نیم ساعت خانم از جاش بلند نشه

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖

با روش تغذیه صددرصد نمیشه و با روش آزمایشگاهی هم خیلی سخته جوابشم اینه که اگه راحت بود با تغذیه انجام میشد جمعیت دخترو‌پسر نامتناسب میشد و انتخاب طبیعی از بین میرفت

با پیشرفت علم این اتفاق میفته ولی زمانی که برای کمتر کسی دختروپسرش مهم باشه

چیزای گرم بخورید من الان سه تا پسر دارم منو شوهرم هر دو فلفل خوردیم شدید همه میگن از بس فلفل میخوری ...

ای جان.یعنی برا ۳تاشون رژیم داشتی؟؟فلفل سیاه نکوبیده؟؟چقد بخوریم.از چندوقت یبل اقدام بخوریم؟

خيلي ربطي نداره زن داداشم با كلي گرمي و آمپول و سونو باز دختر شد بيشتر مربوط به مرد هست 

گرمي و مولتي ويتامين به شوهرت زياد بده بخوره

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
چیزای گرم بخورید من الان سه تا پسر دارم منو شوهرم هر دو فلفل خوردیم شدید همه میگن از بس فلفل میخوری ...

چ جالب نمیدونستم منو شوهرمم بشدددت خوراکی وغذاهای تند دوس داریم وهمیشه ترشی فقط فلفل تندداریم توخونه.بچمون پسر شد

اول امیدوار باش که خدا خودش میده،بعد تستوسترون بدنت رو ببر بالا،از سلامت و قوای اسپرم همسرت اطمینان حاصل کن،نزدیکی در زمان تخمک گذاری رو رعایت کن.ایشالا خدا یه پسره سالم و صالح بهت میده 

نه نمیگم

ولی خودت که خانمی دسته گلی

اینوجلوی همسرت نگو خانمهابایدبه جنسیت خوداحترام بذارن تاازجانب همسروپسرهم محترم باشن.

انبیادختردوست بودند

البتهدپسرهم خوبه. خدااول صالح وسالم بده بعداگرقسمتت بودهرچی دوست داری چندماه بعدبیادبغلت کیف کنی.

وقدرش روبدنی

من میگم‌ماقدربچه هامونوبدونیم  

من خیلیارودیدم همون شده بیارم خواهرم رفته بود گفته بود دویست تومن میگیره رژیم میده دکتر...بعدشم گفته هشتاددرصدپسرمیشه بقیشم دست خدا  ولی گفته هرکس پیشم اومده پسرش شده

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
برا دخترم بگین

شما هم روز اقدام چیزای گرم نخورید مثل خرما و موز ب شوهرت قبل اقدام توت فرنگی بده بخوره خودتم واژنت و با سرکه بشور یا تزریق کن قبل تخمک گذاری اقدام کن یا بعد روز تخم. گذاری یعنی بعد 15  وز پری

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖