2777
2789
عنوان

شام امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 80 پست
دو پیازه داریم با زیتون و ترشی و دلستر😋😋

دلم خاست

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دو پیازه داریم با زیتون و ترشی و دلستر😋😋

😭😭😋

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
زیتون تو بارداری مشکل نداره ؟

وای نه تازه خیلی هم خوبه عمم منو داشت میکشت که فقط زیتون بخور برای هوش بچه خوبه منم همیشه دارم،حداقل روزی 7تا رو میخورم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
دلمه‌ی فلفل و گوجه و بادمجون ☺️ اولین باره می‌پزم

من خیلی دوست دارم خیلی هم خوشمزه درست میکنم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
بپز من 1ساعته سیب زمینیشو با پیازشو حاضر کردم

نوش جان

من خیلی دوست دارم خیلی هم خوشمزه درست میکنم

بفرماین در خدمت باشیم 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...