2777
2789
عنوان

بیمه عمر

83 بازدید | 8 پست

کیا بیمه عمر دارن؟

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو همسرم وقتی عقد کردیم بیمه عمر گرفتیم هر ۲تامون

چقدر میریزین نفری اسم بیمه ش چیه

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

من واسه بچه هام.میریزم پاسارگاده میخوام بببینم این بیمه رو داره؟ 

من واسه بچه هام 30ساله در نظر گرفتم ماهی 50تومن یعنی واقعا همچین پولیو اونموقع میدن همش میترسم سرکاری باشه

من واسه بچه هام 30ساله در نظر گرفتم ماهی 50تومن یعنی واقعا همچین پولیو اونموقع میدن همش میترسم سرکار ...

نه عزیززم حتما حتما پولو میدن خیالت راحت من خودم رشته تحصلیم مدیریت بیمه اس.بعد چندسال میتونی از محل بیمت وامم بگیری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز