من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منو همسرم وقتی عقد کردیم بیمه عمر گرفتیم هر ۲تامون
چقدر میریزین نفری اسم بیمه ش چیه
من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤
من واسه بچه هام.میریزم پاسارگاده میخوام بببینم این بیمه رو داره؟
بیمه عمر اشکال مختلف داره پلکانی یا ثابت و با توجه به اون حق بیمه ماهانه و تعداد سال سرمایه اخرش مشخص میشه ما بیمه دانا هستیم ولی بهنر بیمه عمر مربوط به کارافرینه
من واسه بچه هام 30ساله در نظر گرفتم ماهی 50تومن یعنی واقعا همچین پولیو اونموقع میدن همش میترسم سرکاری باشه