2777
2789
عنوان

بیمه عمر

83 بازدید | 8 پست

کیا بیمه عمر دارن؟

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منو همسرم وقتی عقد کردیم بیمه عمر گرفتیم هر ۲تامون

چقدر میریزین نفری اسم بیمه ش چیه

من زنده بودم اما انگار که مرده بودم...از بس که روزها را از نو شمرده بودم..یک سال دور و تنها ,تنها به جرم اینکه  او سرسپرده میخواست اما منننن❤ دل سپرده بودم❤

من واسه بچه هام.میریزم پاسارگاده میخوام بببینم این بیمه رو داره؟ 

من واسه بچه هام 30ساله در نظر گرفتم ماهی 50تومن یعنی واقعا همچین پولیو اونموقع میدن همش میترسم سرکاری باشه

من واسه بچه هام 30ساله در نظر گرفتم ماهی 50تومن یعنی واقعا همچین پولیو اونموقع میدن همش میترسم سرکار ...

نه عزیززم حتما حتما پولو میدن خیالت راحت من خودم رشته تحصلیم مدیریت بیمه اس.بعد چندسال میتونی از محل بیمت وامم بگیری