2777
2789
عنوان

عشق يادرس

115 بازدید | 9 پست

اگرباکسي که دوستش داري ازدواج کني وباادامه تحصيل تومخالف باشدعشقتوانتخاب ميکني ياهدفت؟

تعداد رای : 21
نظرسنجی
عشقم
9
42%
هدفم
11
52%
واگرعشقموانتخاب کنم بعداحسرتشوبخورم
1
4%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برای خودم ارزش قائل میشم تا بقیه به هدفم وارزش هام احترام بزاره عشق چیزی نیست که بابدست آوردنش خودمونو نادیده بگیریم عشق چیزی هست که در کنارش به خواستهای خودمون هم برسیم

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
من عشقو انتخاب میکردم هرچند عشق حرمت داره نباید ب اسونی بگیم عشق اما پسرای این زمونه نباید بهشون دل ...

درسته ولي نبايدبه بعضياخيلي بهابدي اگه واقعادوست داشت موفقيت توباعث خوشحالي اون ميشد

اهوووووم

بنظرمن هرکدوم از طرفین مانع پیشرفت طرف مقابل بشه از خود خواهیش هست وگرنه اگه عاشق واقعی باشه به طرف مقابلش کمک میکنه به هدفش برسه تشویقش میکنه که پیشرفت کنه نه مانع پیشرفتش شه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

دوستمون گفته ازدواج کرده پس هدفت برا قبل ازدواجه یااگه بخوای بایدقبول دارشی همه چیزا 😑

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲