اگه بهتون ميگفتن یه دعای مستجاب دارید چه دعایی ميکرديد
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم. همینو فقط از این دنیا و از خدا میخوام. هرکی پستمو دید یه صلوات برای حاجت رواییم مهمونم کنه. الهی که همتون حال دلتون خوب باشه و سلامت باشین همیشه
نینیمو سلامت بغل کنم یعنی یه فرشته اسمونی میومد میگفت دختر کم استرس داشته باش تو بچتو سر موقع سلامت بغل میکنی
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
اره استرسم نداشته باش به نی نیت منتقل میشه اونم استرس میگیره😍
من سر تا پا استرسم تا دلم درد میگیره گریه میکنم تا اشتهام کم میشه میگم یه مشکلی بوجود اومده.مثلا امروز،حرکاتش کم بود میگم چرا کمه زیاد میشه میگم چرا زیاده😓دیونه شدم😂