2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طبق اطلاعات من سردوز سنجاقکی برای کارخونه بهتره

دارم اونو تمیز نمیدوزه یعنی بعد چهار سال دیگه تصمیم دارم یه چیز بهتر بخرم اولا خوب میدوخت الان دیگه دوست دارم با نخ بدوزه یا حداقل دوخت تمیز تری داشته باشه

دارم اونو تمیز نمیدوزه یعنی بعد چهار سال دیگه تصمیم دارم یه چیز بهتر بخرم اولا خوب میدوخت الان دیگه ...

برو از چندتا خیاطی تحقیق کن

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
برو از چندتا خیاطی تحقیق کن

یه سری رفتم ژانومه ۲۰۳بخرم یعنی خرید قطعی صد درصد 

فروشنده هم داشت ازم پرسید برای چی میخوای بخری گفتم برای سردوز و دوخت موازی هم زمان 

گفت خانم اینا اینکارو انحام نمیده برو باهمون سنحاقک کار کن گفتم عوضش تمیز میدوزه خوبه گفت کار خاصی برات انجام نمیده خلاصه مخ شوهرمو زد 😑واقعا برای چی گفت فرقی نمیکنه من که فیلماشو میبینم خ فرق میکنه دوختاش خ تنوع داره وکارایی الان شوهرم میگه بریم ژانومه 9300بخریم ولی میبینم اونم دوختش مثل 203

خودم دلم پیش این سردوز صنعتیاس

یه سری رفتم ژانومه ۲۰۳بخرم یعنی خرید قطعی صد درصد  فروشنده هم داشت ازم پرسید برای چی میخوای بخ ...

میفهمم بعضیا حرف ادمو نمیفهمن

منم هرکاری میخوام انجام بدم انگار اولین باره که یه ادم میخواد یکاری رو انجام بده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
میفهمم بعضیا حرف ادمو نمیفهمن منم هرکاری میخوام انجام بدم انگار اولین باره که یه ادم میخواد یکاری ر ...

به نظرم هر چی باشه می ارزه به این سردوز سبزا 

قشنگ کش میشه باهاش بدوزی نوار بدوزی 

دوخت سردوزشم  هم تمیزه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز