2777
2789

رژیم های اینجوری نگیر خیلی به بدن آسیب میرسونه .رژیم و ورزش مستمر بهتر جواب میده

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز فایده نداره.نگیر.من گرفتم.اگه حتی یه روز هم رعایت نکنی همش برمیگرده.راه های دیگه رو امتحان ...

عه🙁🙁 اخه کامنتا رو تو سایتای مختلف خوندم خیلی سریع وزن کم کرده بودن...من میخام سریع کم کنم بعد با کالری شماری ادامه بدم

نمیشه تو ۱۰ روز دو کیلو کم کرد؟

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

فقط کمخوری کن. و پیاده روی

. این بهترین راهه.من 10 کیلو با کمخوری و پیاده روی کم کردم یه ساله اصلا برنگشته.البته رعایت میکنم ولی دیگه پیاده روی نمیکنم. یه مدت کتو رو گرفتم وزن کم میکنه ولی تا میایی یه چیزه اضافی بخوری  همش برمیگرده

رژیم های اینجوری نگیر خیلی به بدن آسیب میرسونه .رژیم و ورزش مستمر بهتر جواب میده

خب فعلا کنکور دارم نمیشه وقت زیادی واسه ورزش بزارم

میخوام تو ده روز دو کیلو کم کنم،چ رژیمی بگیرم زود جواب بده؟

خب فعلا کنکور دارم نمیشه وقت زیادی واسه ورزش بزارم میخوام تو ده روز دو کیلو کم کنم،چ رژیمی بگیرم زو ...

برنج.نون.ماکارونی و میوه و قند حذف کن. صبح یه فنجان قهوه با یه قاشق خامه و کره درست کن بخور.نهار مثلا یه سینه مرغ بخور. شام کوکو سبزیجات بدون آرد بخور. غذاهای آبپز بخور.مواد پیتزا رو بدون نون بخور.همبرگر چیزبرگز بدون نون بخور

فقط کمخوری کن. و پیاده روی . این بهترین راهه.من 10 کیلو با کمخوری و پیاده روی کم کردم یه ساله اصلا ...

عه😕 خوش ب حالت چ خوب کم کردی

روزی چند ساعت؟ تو چند وقت چند کیلو کم کردی عزیزم؟

یکساعت چهل دقیقه

من رژیم خودمم میگیرم ازشنبه تا الان ۲ کیلو 

ولی درکل ۱۴ کیلو

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
برنج.نون.ماکارونی و میوه و قند حذف کن. صبح یه فنجان قهوه با یه قاشق خامه و کره درست کن بخور.نهار مثل ...

مقدار چیزی ک میخورم هم مهمه؟ 

یکساعت چهل دقیقه من رژیم خودمم میگیرم ازشنبه تا الان ۲ کیلو  ولی درکل ۱۴ کیلو

چ خوووب😍

رژیم خودت چجوریه؟