saraabs مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 عنوان غربالگري دوم و اكوي قلب جنين | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 45 پست سلام همگي خانوما غربالگري دوم سونو و ازمايش خونش هزينه ش چقدره؟اكوي قلب جنين هزينه ش چقدره؟ ممنونم 1398/08/21 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amaryana عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2983 الهی آمین 😘 الان دیگه ناسازگاری خونی با جنین وجودنداره وهمه چی خوبه ان شاءا...؟ اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسقلی هستش میگن دوکیلوهست الان.بدنم هیلی درد میکنه مخصوصا درد استخون.نفس عمیق میکشم ریه هام میخاد بترکه .وزن زیاد نکردم بشدت هم لاغر زرد شدم میگن عوارض کورتون هست.ولی ارزششو داره میتونم چندروز دیگه پسرمو بغل کنم .کم کم خودمم خوب میشم ب امید خدا دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
shahrzad74 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 32019 اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسق ... عزززیزدلم الهی که سلامت بغلش کنی 😘😘😘😘😘😘😘 مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
گلبرگ۲۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 111 اگه ميتوني برو بيمارستان هاي تخصصي أطفال هم خوبن هم أوزون ترن واسه اكو بيشتر أز پنجاه نميگيرن
amaryana عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2983 عزززیزدلم الهی که سلامت بغلش کنی 😘😘😘😘😘😘😘 آمین ممنونم عزیزم دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
گلبرگ۲۲ عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 111 اللنم مشکل دارم روزی بیست میلی گرم کورتون مصرف میکنم.گفتن سریع سزارین میکنن سی پنج تمام.ولی خیلی فسق ... عزيزم الان چند هفته أي؟به منم گفتن بند ناف تك شريانين بچه كم وزن ميشه،منم خيلي نگرانم
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 آره من میخاستم نرم ولی موندم من تا الان نزديك ٣ تومن خرج كردم هفته ي پيش دارو گرفتم ٤٨٠ تومن شدالانم دو سه جا زنگ زدم اكو رو پرسيدم ميگن ٤٠٠ تا ٤٥٠ تومن
amaryana عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 2983 عزيزم الان چند هفته أي؟ به منم گفتن بند ناف تك شريانين بچه كم وزن ميشه،منم خيلي نگرانم سی سه هفته و خورده ای.خیلی غذا میخورم خیلی هم راه میرم که هضم بشه ولی فایده نداره .قرصا انگار اجازه نمیدع بچه چاق بشه دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 اكو ٤٥٠ تؤمن ازاد بود بيمارستان با بيمه ٥٠ براچي اكو نوشته دكترت؟ من الان بيمارستان كودكان هم زنگ زدم گفتن كه اكوي قلب آزاده بيمه قبول نميكنه بين ٤٠٠ تا ٤٥٠قبلا سقط داشتم بارداريم پوچ بود دكترم گفت بد نيس انجامش بدي
_اسما_ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 4624 من تا الان نزديك ٣ تومن خرج كردم هفته ي پيش دارو گرفتم ٤٨٠ تومن شد الانم دو سه جا زنگ زدم اك ... من بارداری اولم استراحت مطلق بودم بیشترازپنج میلیون خرج کردم سراین دیگه نمیخام خرج دکترکنم وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 نی نی توراهه ب امید خدا داغشو نبینم چندوقت دیگه سلامت بغلش کنم.آمین خداروشكرررر ايشالا به سلامتي بغلش بگيري
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 اقا چرا برا من آز غربالگري دوم ننوشت دكترم؟ براي من نوشته
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 اگه ميتوني برو بيمارستان هاي تخصصي أطفال هم خوبن هم أوزون ترن واسه اكو بيشتر أز پنجاه نميگيرن بيمارستان كودكان الان زنگ زدم گفت ٤٠٠ آزاد بيمه هم قبول نميكنهشما تو تهران بيمارستان اطفال نميشناسي زنگ بزنم؟
ترنم37 عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 نی نی توراهه ب امید خدا داغشو نبینم چندوقت دیگه سلامت بغلش کنم.آمین عزیزممم بسلامتیییییی..وای ک چقددد خوحال شدممم...ان شاالله در پناه خدا و امام زمان (عج)ان شاالله..برا منم خیلی دعا کنید خدا جونم شکرت
ترنم37 عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 بچه ها یه سوال ترخدا هرکی اطلاع داره جواب بده...سن جنین ک ببشتر از سن حاملگی هست میتونه مشکل قلبی داشته باشه؟؟؟ خدا جونم شکرت
saraabs مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 1247 بچه ها یه سوال ترخدا هرکی اطلاع داره جواب بده...سن جنین ک ببشتر از سن حاملگی هست میتونه مشکل قلبی دا ... عزيزم من الان ١٥ هفته و ٣ روزم اما سونو ميگه ١٦ هفته و ٤ روز٨ روز بيشتره ب دكترم گفتم دكترم گفت اصلا مشكلي نداره