2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا پشت دخل میشینی

چنتا خانوم هستن ک خیلی سرو زبون دارن ... ک اونحا کار میکنن.. منم ک هم استرسی هم خجالتی... میخام بدونم چطوریه ک کم نیارم .بلد باشم :(

خدایاشکرت❤

نمیدونم اما داییم طلا فروشی داره 

خب حساب کتابش و خودشون انجام میدن 

اما اولش ک فقط مثل فروشنده ای لباس و اینچیزهاست ک باید با مشتری اوکی باشی بتونی بفروشی 

ولی سوت و موت و اینجورچیزهاش و کلا خودشون حساب میکنن اگرم بهت یاد دادن مطمئنا بازهم خودشون حساب میکنن و فاکتور می نویسن به هرحال پیچیدن 

I'd walk straight through the bullet😏
من خیلی دوست دارم . ولی باید خواست فوق الهاده جمع باشه ک دزدی نشه . بقیشم که حساب کتاب سادس

اوهوم.. بیستر ازین استرسم میگیره ک چنتا خانوم سرو زبون دارم اونجا کار میکنن.. میترسم  خرابکاری کنم بگن بدرد نمیخوری 

خدایاشکرت❤
نمیدونم اما داییم طلا فروشی داره  خب حساب کتابش و خودشون انجام میدن  اما اولش ک فقط مثل ...

اینجوری ک فهمیدم باید سعی کنم مشاری براشون جذب کنم ک راضی باشن... یعنی با مشتریاشون خوب برخورد کنم اونا حذب بشن... هوم؟   اخه بعضی فروشنده ها بد رفتار میکنن طرف دلش نمبخاد دگ اونجا بره 

خدایاشکرت❤
اوهوم.. بیستر ازین استرسم میگیره ک چنتا خانوم سرو زبون دارم اونجا کار میکنن.. میترسم  خرابکاری ...

روز اول که رفتی خودتو نشون بده .یجوریم رفتار نکن که گندکاریشونو بندازن گردنت .فقط حواستو جمع کن .ا

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
اینجوری ک فهمیدم باید سعی کنم مشاری براشون جذب کنم ک راضی باشن... یعنی با مشتریاشون خوب برخورد کنم ا ...

اره 

درضمن وقتی خودت آراسته باشی و هایکلاس دیگران بیشتر نظرت و قبول میکنن واسه طرح و مدل ها 

I'd walk straight through the bullet😏