2777
2789
عنوان

جراحی بینی

4763 بازدید | 17 پست

سلام دوستان کسی این دکتر ها که لیست شون میگم می شناسه و کدوم خوبه کدوم بد دکتر ثابتی - دکتر کیوان خوشخو - دکتر جواد رحمتی - دکتر یحیوی - دکتر برزنجی - دکتر غلامرضا احمدی - دکتر بنیادی - دکتر کوروش قنبرزاده - دکتر سجادیان - دکتر احمد صادقی - دکتر حسنانی- دکتر شهریار صادقی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی شما پیشش عمل کردید 

من واسه انتخاب دکترم چند جا مشاوره رفتم 

مطب ایشون یکی درمیون ناراضی میومدن 

یه خانومه که جیییییییغ میزد

به زور بردنش داخل اتاق که ابرو ریزی نشه بیشتر

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈

خوشخو و رحمتی توی لیست منم هستن نظری درموردشون بود؟ اسی عمل کردی شما؟

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
ببخشید شما لطفی یگانه رو می شناسی

نه عزیز

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

من پيش دكتر كيوان خوشخو عمل كردم و اصلااا راضي نيستم

ايشون اصلا در عمل دقت به خرج نداده و حتي بعد از عمل چند تا از دارو ها رو يادشون رفت برام نسخه كنند 

وقتي هم براي بدشكلي بيني پيششون رفتم اصلا زير بار نرفتن

واقعا افسوس ميخورم براي انتخابم

خيلي افسرده شدم...

من پيش دكتر كيوان خوشخو عمل كردم و اصلااا راضي نيستم ايشون اصلا در عمل دقت به خرج نداده و حتي بعد ا ...

سلام عزیزم با گذشت ۴ ، ۵ ماه از عمل بینیتون راضی هستین؟؟ منم میخوام عمل کنم نمیدونم پیش دکتر خوشخو برم یا نه؟

سلام عزیزم با گذشت ۴ ، ۵ ماه از عمل بینیتون راضی هستین؟؟ منم میخوام عمل کنم نمیدونم پیش دکتر خوشخو ب ...

سلام عزيزم نه متاسفانه راضي نيستم و همش به اميد ترميم ميگذرونم ... من خيلي هيجاني و با تحقيق كم تصميم گرفتم و دارم چوبش رو ميخورم