2777
2789

پیاز داغ کن سیر بریز تفت بده میگو شوید رو هم اضافه کن،ادویه هم ادویه پلویی فلفل ی کم زیاد نمک زردچوبه زیره زعفرون،بزار کنار برنج ک ابش تقریبا کشیده شد مواد رو اضافه کن کره بریز و دم بزار عالی میشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگو هواری (میگو پلو جنوبی) در سرآشپز پاپیون

https://sarashpazpapion.com/recipe/7mdhg2eteh269gu7veth0pua46f9grv2

مواد لازم برای۶ نفر

https://sarashpazpapion.com

میگو (پاک کرده)   ۳۰۰ گرم

برنج   ۳ لیوان

سیر   ۳ حبه

پیاز   ۱ عدد

گشنیز (تازه و ساطوری شده)   ۳ قاشق سوپ خوری

رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری

زعفران (آبکرده و غلیظ)   ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

روغن    به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط كرده و مقداری نمك هم به آنها اضافه كنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.

۲- سپس نمك و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه كرده و كمی صبر كنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید توجه داشته باشید كه میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند كافیست. 

۳- 1لیوان آب جوش هم به مواد اضافه كنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود ، پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه كنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. 

۴- در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی برسانید.ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند 

۵- سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید. 

سایر نکات

در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ كنید. 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

وبسایت :‌ 

https://sarashpazpapion.com

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

من میگو رو تو ارد و نمک و یکم زردچوبه که با هم قاطی شدن میغلتونم بعدم سرخ میکنم،برنجم جدا درست میکنم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
میتونی با سبزی درست کنی یا گردو و کشمش باسبزیش خیییلی خوشمزه تره.

عزیزم کامل توضیح میدی بلد نیستم اولین بار میخوام درست کنم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
پیاز داغ کن سیر بریز تفت بده میگو شوید رو هم اضافه کن،ادویه هم ادویه پلویی فلفل ی کم زیاد نمک زردچوب ...

مرسی عزیزم

سبر ندارم پودر سیر میزنم

عزیزم کامل توضیح میدی بلد نیستم اولین بار میخوام درست کنم

میگو رو جدا با نمک و زردچوبه مزه دار کن بذار کنار.

سیب زمینی نگینی خورد کن و سرخ کن بذار کنار.

پیاز وسیر رنده شده رو با گشنیز و یکم شنبلیله سرخ کن و آخرش هم یکم شوید خشک اضافه کن بعد میگو رو بریز و قشنگ تفت بده ادویه ماهی و میگو هم داشتی بریز.

بعد لا به لای برنج آبکش شده بریز با زعفرون.😃

من میگو رو تو ارد و نمک و یکم زردچوبه که با هم قاطی شدن میغلتونم بعدم سرخ میکنم،برنجم جدا درست میکنم

اینم خوبه ولی ایندفعه میخوام لا پلویی درست کنم

مرسی گلم

میگو رو جدا با نمک و زردچوبه مزه دار کن بذار کنار. سیب زمینی نگینی خورد کن و سرخ کن بذار کنار. پیا ...

مرسی عزیزم فکر کنم خیلی خوشمزه بشه بشه

سیب زمینیو کنارش سرو کنم یا قاطی پلو کنم؟