هنوز مطمین نیستم باردارم یا نه ولی من 2 ساله عقدم که یک سالش کامل خونه مامانم اینا بودیم حالا دو هفته دیگه میرم خونه خودم 10 روز پری نشدم پارسال یه سقط داشتم حالا اگه باردار بودم باز بندازم یا نگهش دارم اخه خیلی زوده برای بچه دار شدن
عزیزم چرا مواظب نیستی خب .هربار سقط ۵۰ سال dna بدن زن پیر میکنه. داری خودت داغون میکنیا
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم جاری عمدا سقط می کرد دیگه بچه دار نشد ادامه بده بچه دار نشدی بزن توسرت
خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه اینم ایدی تلگرامش Rostami146 خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن
من باید مواظب باشم یا اقایی که از کاندوم خوشش نمیاد
آخه بدبختی و عذاب و صدتا مشکلش برا تو. بخدا برا خودت میگم. بدنت داغون میشه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...