2777
2789
عنوان

رژیم‌پسر زایی

244 بازدید | 24 پست

بچه ها میشه تجربیاتتون و از رژیم‌بگین.دکتر رفتم‌میگه واسه بچه اول اصلا رژیم‌نمیدم.منم‌خونواده همسرم خیلی پسر دوستن.جاریم‌پسر داره.میترسم‌بچم‌دختر شه تحویلش نگیرن‌و غصه بخورم.تروخدا کمکم‌کنین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکی از فامیلهامون رفته بود باید مرد اسپرمش قوی باشه بعد روزهای تخمک گذاری یه روز درمیان اقدام کنی و دو خرما هم مرد و هم زن ناشتا بخورین فلفل سیاه قرصش رو بخوری و عرق کاسنی هم خوبه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اول بسپار ب خدا بعدشم غذای های پتاسیم دار و نمکی.کیت تخمک گذاری یعنی دقیق روز تخمک گذاری نطفه تشکیل بشه .اصلاهم توجه کن هر گل یه بویی داره بالاخره بچه تو هرچی باشه مهم خودتی که بهش توجه کنی

اگه اخلاقم بده عوضش دستپختم خوبه😌دوست داشتی اخلاقم خوب بود گرسنه میموندی   

دختر و پسر فرق نداره گلم باردار که بشی میبینی بچه ات هر کدوم بود عاشقش میشی ولی بعضی از خانواده های شوهر کلا به همه چیر گیر میدن پسر هم باشه باز یه چی پیدا میکنن 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

به همسرت عرق کاسنی بده هر روز ی لیوان بخوره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

ای پروردگار ای مهربون به اینا دختر نده به من بده چقدر بگم زبونم مو. درآورد ای خدا  

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 

غذاهایی که کلسیم و منیزیم دارن باعث پسزایی میشن و غذاهایی که سدیم و پتاسیم دارن باعث دخترزایی..... اگه پسر دوس داری،غذاهای کلسیم و منیزیم دار بخور مثل شیر و خرما و ارده شیره و کنجد و کاکائو تلخ و.... و موقع اقدام کردن،اگه زن ارضا نشه،احتمالش هست که بچه دختر بشه و اگه ارضا بشه،اون موادی که ترشح میشه کمک میکنه که کروموزومهای Y  مرد که باعث پسر شدن جنین میشن راحت تر با کروموزوم  Y  زن ترکیب بشه

وا بخاطر خانواده شوهر؟؟؟؟؟؟؟

خانواده همسرمنم خیلی پسردوستن ی سری خواهرم گفت حامله شدی برو تعیین جنسیت پسرش کن 

گفتم ب هیچ وجه . هرچی خدابده . اینانمیفهمن تبعیض جنسیتی میزارن من ک میفهمم نباید اینکارو کرد .

عزیزم اصلا بخاطراونا نخواه ،ولی اگه خودتم دلت پسرمیخواد ک این قضیش فرق میکنه