2777
2789
عنوان

آمپول زدن بچه ۱۶ماهه

260 بازدید | 5 پست

خانما‌دخترم دوروزه تب داره و دیروز که بردم دکتر فقط شیاف داد  و گفت گلوش عفونت داره یسری مراقبت هم داد و یه امپولم داد گفت اگه تا فردا خوب نشد آمپول بزنه...خیلی استرس دارم ک چجوری بهش آمپولو میخاد بزنه و چجوری بچمو آماده کنم ک اذیت نشه..چون باید تکون نخوره حین آمپول زدن...خود آدم بزرگا از آمپول میترسن چ برسه به بچه ها

کاری نداره که.... بالاتنشو خودت نگه میداری وول نخوره... پاهاشم یا خود پرستاره یام یکی میگی برات پاهاشو نگا داره ک بزنه امپولشو... خب طبیعیه ک یکم درد داره و گریه کنه دس پاچه نشی اصلا...

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدیااا پسرم همین سن بود دی تزریقی گرفت از امپول میترسید ک هیچ از دکترم ترس،گرفت الان ک۲۵ماهس بزور تونستم ترس،دکترشو کم کنم اولا هرجا ک شبیه مطب بود جیغ میزد،حتی خیابونی ک مطب دکتر اونجا بود،میرفتیم مثل ابر بهار اشک میریخت بچم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.