2777
2789

قبلا وقتی همسرم نبود میرفتم

ولی دیگه نمیرم ترجیح میدم به تنهایی عادت کنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اره من و دخترم گاهی که شوهرم زیادی خسته اس و دیر وقت میشه نمیتونه بیاد دنبالمون شب میمونم فرداش میاد دنبالمون

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با شوهرمم نميرم خونه ى مادرم بمونم چه برسه تنهايى

در ماه هم يه بار ميرم اونم خودشون ميان به زور ميبرنم وقتى هم شوهرم از سركار نيومده ميام خونه 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بله اماخیلی کم چون شوهرم دوس نداره تنهایی جایی بمونم.مثلا امروز رفتم خونه مامانم سربزنم دیدم مریضیش بدترشده تاالان بیمارستان بودم مجبورشدم بمونم

خدایاخوشبختی میخوام😔

کم پیش میاد شب بمونم. ولی وقتای که خاله ام از شهرستان بیاد یا فامیل ها بیان خونه مامانم که دور هم باشیم اره حتما شب میمونم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺