2777
2789
نه نمیشه.. ادم از کسی که اولش خوشش میاد بعدا هزار تا ایراد توش میبینه چ برسه به کسی که از اولش ایراد ...

بستگی به طرف مقابل داره من کسی رومیشناسم اولاش ازنامزدش چندشش میشد الان عاشقانه دوسش داره چون شوهرش یه مرد واقعیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه نمیشه.. ادم از کسی که اولش خوشش میاد بعدا هزار تا ایراد توش میبینه چ برسه به کسی که از اولش ایراد ...

منم اینو میگم ولی مامانم میگه نه بعد درست میشه ،فقط بگه پسره سیگاری نیست و سالمه دیگه تمام زندگیمو جهنم کرده دیگه بخدا نمی کشم شب و روزم شده قرص اعصاب خوردن 

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
بستگی به طرف مقابل داره من کسی رومیشناسم اولاش ازنامزدش چندشش میشد الان عاشقانه دوسش داره چون شوهرش ...

خودش انتخاب کرده بود ؟

منم اینو میگم ولی مامانم میگه نه بعد درست میشه ،فقط بگه پسره سیگاری نیست و سالمه دیگه تمام زندگیمو ج ...

فقط قیافش خوب نیس بقیه موارد اوکی هست؟؟ اگه دوس داری عکسشو بزار نظر بدیم

فقط قیافش خوب نیس بقیه موارد اوکی هست؟؟ اگه دوس داری عکسشو بزار نظر بدیم

آخه چطور تو مراسم‌من ازش عکس بگیرم آخه😄.دوس ندارم حالا ازدواج کنم پسر هم زور میزنم به دلم نمیاد نمیدونم چه خاکی بریزم سرم از دست مامانم از درسم خسته ام کرده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز