2777
2789
اشک شوق انشالله.نگران نباش خدا کمکت میکنه..عزیزم من خودم دوقلو بودم الانم هشت هفتس باردارم ولی بیشتر ...

اشک شوق نه از ناراحتی بود راستش و ترس داشتم و دارم. من تهوع از اول نداشتم چندروزیه شروع شده ولی همیشگی نیس درد هم داشتم دو طرف شکمم تیر می‌کشید 

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جنین داره از کلسیم بدنت استفاده میکنه ،چکاب بعدی که بری برات مکمل هات رو میده با یه سری داروی تقویتی ...

وای خدا بخیر کنه 

هیچ کار عزیزم تازه تنبلی تخمدان هم داشتم!! فقط ورزش میکردم قرصی نخوردم 

چه ورزشی میکردی؟منم تبلی تخمدان دارم ولی حاد نیست.

چند ماه بعد  اقدام باردار شدی؟

من قبلا 2 تا سقط داشتم.الان 1 ساله که اقدام کردم باردار نشدم.

9 ماهه که زیر نظر پزشکم همه میگن هیچیت نیست.

پس چرا نمیشم.همه جور آزمایش و سونو و قرص و دارو مصرف کردم انگار نه انگار.

2803
چه ورزشی میکردی؟منم تبلی تخمدان دارم ولی حاد نیست. چند ماه بعد  اقدام باردار شدی؟ من قبلا 2 ت ...

من رفتم دکتر گفت تنبلی شدید داری والیبال بازی می‌کردم پنج ساله یعنی تو مجردی هم بازی می‌کردم من با ی رابطه نصفه و نیمه باردار شدم اونم دوقلو بچه نمی‌خواستیم هنوز چون تازه ازدواج کردیم ولی خدا داد  شما استرس نداشته باش و ورزش کن انشالله باردار میشی عزیزم دکتر بمن میگفت باید یک سال فقط دارو بخوری تا شاید باردار بشی ولی اصلا بحرف دکترا نیست 

اشک شوق نه از ناراحتی بود راستش و ترس داشتم و دارم. من تهوع از اول نداشتم چندروزیه شروع شده ولی همیش ...

الان منم همینطوریم چن روزی هس ک تهوع دارم اونم خیلی کم و موقعهایی ک معدم خالیه درد هم زیردلم خیلی کم و بیشتر از حد نرمال باد کرده شکمم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
این قدر بچه دوست داریم ک نگو.هر بچه ای میبینم دلم میره براش.آرزوی یه بچه سالم ب دلم مونده

ای جان انشالله بزودی نی نی دار میشی منم تنبلی داشتم اصلا نگران نباش 

2804
الان منم همینطوریم چن روزی هس ک تهوع دارم اونم خیلی کم و موقعهایی ک معدم خالیه درد هم زیردلم خیلی کم ...

سونوگرافی رفتی 

مبارکت باشه عزیزم.انشاالله که سالم دنیا بیان و بغلشون کنی.

فدات انشالله شماهم  نی نی سالم و ناز بیاری و اگ دوسداشتی دوقلو 

2805
ن هنوز نرفتم دکترم نوشته ۲۵ برم.من بچه دومم هس ولی اصلا اینطوری نبودم سر اولی

یعنی فکر میکنی دوقلو داری، کلا حالت ها تو هر بارداری فرق داره 

ن من خودم نه..اطرافیان میگن یا ۴'۵ماهته نمیدونی یا دوقلو چون خیلی باد کردم از اول

آره شاید، حالا انشالله بسلامتی و خوشی باشه عزیزم 

2801