2777
2789
عنوان

بیاین از سخت ترین روزای زندگیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 88 پست

من هنوزم تو یکی از سخت ترین دوره های زندگیمم 

مهاجرت کردم هیچکسی کمکم نمیکرد 

کلی کار داشتم بجای کمک همه برام بار اضافه ام شده بودن

تک و تنها با شوهرم اومدیم کشور غریب 

هر دو کار میکنیم 

سخت بوده ولی از پسش براومدیم 

میارزید به تجربه هایی که تو همین مدت کم به دست آوردیم

البته همشم سختی نبوده ها

ولی واقعا این دوران برام خیلی سخت میگذره

تازه داره زندگیم روی روال میفته 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دار نمیشم همش تو مطب دکترام کلی عمل و امپول و خرج و دردددددد ولی بی فایده خسته شدم دیگه

بمیررم برات ایشالله خدا هیچ کسو اینجوری تحمل نکنع من حتی بهش فکرم کنم روانی میشم ایشالله یه ۶ قلوی سالم بهت بده😁🤣😍😍😘😍

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
من هنوزم تو یکی از سخت ترین دوره های زندگیمم  مهاجرت کردم هیچکسی کمکم نمیکرد  کلی کار دا ...

ایشالله تموم میشه و زندگیتون رو روال میوفته🙂😍😘

تو دوران نوجوونیم وقتایی بابام عصبانی میشد مامانمو میزد 😔😔

😭😭😭😭💔

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
بمیرمممم میتونم درکت کنم😊😔تو چیگار میکردی؟

گریه.. ترس شدید.. استرس و فشار روحی شدید....

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
با این بیت شعرررر خودمو اروم میکنم

مطمین باش هیچ غمی ماندگار نیست منم یه روزایی سختترین روزای عمرم بود هرروز آروزی مرگ میکردم هیچ چیزی نمیتونست ارومم کنه ولی بالاخره تموم شد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

سختت ترین روزام به ترتیب زمانبندی!

1-هشت سال نازایی و دربدریهاش

2-مبتلا شدن همسرم به سرطان خون و دربدریهاش

3-بدنیا اوردن دخترم و مشکلی که داشت و دربدریهاش

4-بیمحبتی همسرم به من و دربدریهاش😴😴😴😴

ولی الان که فکر میکنم مورد سه از همشون سختتر بود

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
فدای دلت💔💋 بدترین چیز و غیر قابل تحمل ترین چیز تو دنیا بعد از فوت عزیزان ،نگاه سرد و بی رحمانه و ح ...

خعلیییی سخته😔کتکاشوننن اصن درداشون اندازع اینا نبود اندازه حرفاشون نیش و کنایه هاشوننن حتی من نمیتونم شوهرمو ببینم قایمکی 😞

سختت ترین روزام به ترتیب زمانبندی! 1-هشت سال نازایی و دربدریهاش 2-مبتلا شدن همسرم به سرطان خون و د ...

وای بمیرررررررررممممم همسرت الان خوبه؟