2777
2789

سلام بچه ها....من دکتر هنجنی  و رزمجو رو شنیدم فقط.کدومشون بهترن یا اگه دکتره بهتری سراغ دارید لطفا بهم معرفی کنید

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فرهاد فاضل

کجا هست مطبش یا توی کدوم بیمارستانه؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
برید کلینیک پارسیان 

کجا هست؟؟کدوم دکترش بهتره

دکترقریشی دیگه عمل نمیکنن .دکتر معین توی کلینیک آبان .کارشون عالیه .مطبشون نجف اباده

توی کلینیک آبان ویزیت نمیکنن و نوبت عمل بزنن؟

خودم پیش فرهاد فاضل

یعنی بهتر از دکتر رزمجو هستش؟چقدر هزینه عملت شد.بیمارستان فیض

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز