2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 99 پست

همین که اون اقا به خودش اجازه میده بهت پیشنهاد بده یعنی خیانت 

داری خودتو گول میزنی 

داری بهونه میاری برای کار بدت 

شاید پیش خودت قبحش بریزه ولی نکن 

از یکی شروع میشه و اخرش لجنزاره 

خصوصا که مردا از زن متاهل یا بیوه فقط و فقط رابطه میخوان 

نکن

فرشته های کوچولوی من ...

عزیزم از فکر اون اقا بیرون بیا که شیطون این اقا را سرراه شما قرارداده وسعی کن اون خیانت را فراموش کنی تا بتونی زندگی ارامی داشته باشی بدون با خیانت هیچ وقت به ارامش نخواهی رسیداین اقا که الان ازش خوشت اومده برای چندماهی شایدقربون صدقه ات بره ولی وقتی ازت سوء استفاده جنسی کرد تو را رها خواهد کرد از خدا بترس که این رابطه باعث ابروریزی وزنای محصنه ویک عمرندامت وپشیمانی میشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط اینه ک ب ی نفر متعهد باشی حتی روی کاغذ و با یکی دیگه وارد رابطه بشی...بعدم همه مردا اولش برای جذب طرف خودشون خوب نشون میدن مردی ک ب ی زن متاهل پیشنهاد میده ادم درستی نیس...شما اول شرایطت و برا جدایی درست کن بعد جدا سو بعد هر کار دوس داشتی بکن اگر واقعا نمیتونی شوهرت و تحمل کنی 

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

به کار شوهرتون کاری ندارم ولی واقعا مواظب دام های شیطان باشید شما که خانم پاکدامنی هستین اون آقا هم اگر یک درصد آدم درستی بود به یک خانم متاهل پیش نهاد دوستی نمیداد مطمئن باشید که اونم شما رو فقط برای یک رابطه زود گذر میخاد کاری نکنید بعد پشیمون بشید

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

به نظرم حتی شده خوتو به آبو آتیش بزن اما جدا و یک درصد هم به فکر بچه نباش.

اینا رو میگم ن بخاطر این که بری با اون آقا بخاطر خودت.

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...

😂😂😂😂با این حرفها میخوایی خیانت کردنت رو توجیه کنی ،چقد بدبختین که با واژه عاطفه ومحبت دست به خیانت میزنین و نجابت وعفت خودتونو نابود میکنین نمیتونی زندگی کنی طلاق بگیر گناهش خیلی کمتره

بعدشم اون اقا رو چجوری دوست داری وقتی با وجود متاهل بودنت بهت پیشنهاد داده؟این اقا راجع به تو چی فکر کرده ک اومده بهت پیشنهاد داده؟این یعنی توهین به شخصیت تو 

من نمیدونم چطوری از همچین ادمی خوشت اومده و احتمال میده متاهل باشه پس کارش با شوهر تو فرقی نداره