2777
2789
عنوان

بچه همسایه

169 بازدید | 9 پست

دوستان من یبارسقط کردم چندماه پیش ۵ساله عروسی کردم،اینجازندگی میکنم دوطرفم همسایه هابچه دارن مم عاشق بچه ام،تنهام هستم صب تاشب صدای بچه هاشون دیونم میکنه نه که حسادت کنم بغض میکنم خیلی دارم زجرمکشم

تنهاییوغربت😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اینجوری میگی پس فردا تاپیک میزنی میگی بچه بچم خیلی شیططونه راهه حل بدید. ایشالا به زودی باردار میشی گلم

خدا جونم درست زمانی که فکرشو نمیکردم معجزه تو بهم نشون دادی. عاشقتم خالق مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

کاملا درکت میکنم منم تو چنین شرایطی ام حتی بدترش من حاملگیم با خواهرشوهرم دو هفته فرق داشت برا من سقط شد برا اون چن روز دیگه دنیا میاد یه سره هم میبینمش... 

ان شاء الله به زودی مادر بشی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

مرسی بابت حس امیدی که میدین،ولی پن فقط یه مشکل ندارم،اینجاغریبم فک کن فقط صدای همسایه هارومیشنویم،تواین چندوقت یبارصدای زنگ خونموکسی نزده،میگم شایدمن حساسم ولیرشناهاقضاوت کنیداین شرایط سخت نیس،میترسم افسرده شم یامریضی چیزی بکیرم خانوادم فقط بفکراونام

تنهاییوغربت😔😔
کاملا درکت میکنم منم تو چنین شرایطی ام حتی بدترش من حاملگیم با خواهرشوهرم دو هفته فرق داشت برا من سق ...

مرسی ان شاء....قسمت خودتونم بشه 

تنهاییوغربت😔😔