2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟ میخام ازعلایمم بگم ببینم کسی میتونه تعیین جنسیت کنه. الان توی هشت هفته ام.برای بارداری آمپولhcgزدم بی بی چکم 9 روزبعدازآمپول مثبت کمرنگ بودیعنی پنج روز قبل ازتاریخ پریودم. که فرداش آزمایش دادم که اونم مثبت بود.تاالان حالت تهوع خاصی نداشتم. بیشتر لیموترش ونمک میخورم. البته شیرینی میخورم ولی خیییلی کم، یعنی اگه برم مغازه میرم چیزای ترش وشورمیخرم. سینه چپم بزرگتراز راست شده. سمت چپ زیردلم دردمیکنه.دوتاسینه هامم تاحدودی دردمیکنه. سرماهم خوردم. بیشتر سردم میشه اما وقتی دست به بدنم میزنم گرمه ولی خودم سردم میشه. کسی تجربه داشته؟؟؟؟

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان نرفتی هنوز پس هیچی

دوروزدیگه میخام برم سونو قلب

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
دوقلو پسر و دختر🤣

ازکجامیفهمی؟