2777
2789
عنوان

حنا هندی

| مشاهده متن کامل بحث + 41813 بازدید | 31 پست
[QUOTE=111973514]چ رنگی شد[/QUOاول قهوه ای گذاشتم خعلی خوشرنگ شد دوسری ام مشکی .اونایی ک میگن رنگ نم ...

سلام عزیزم سرچ کردم درباره حنا هندی پیام شمارو دیدم خوشحال شدم چون ب پیشنهاد عطاری گرفتم حناهندی زدم بعد همه گفتن ضرر داره و سرطانزاس و دیگ نمیشه موها رو رنگ کرد اعصابم خورد شد میشه شما تجربتو بگی موهارو ضعیف میکنه یا تقویت؟

بعد با دکلره دیگ مو رنگ بازمیکنه؟🥲

سلام عزیزم سرچ کردم درباره حنا هندی پیام شمارو دیدم خوشحال شدم چون ب پیشنهاد عطاری گرفتم حناهندی زدم ...

من سالها برای موی سفید حتا هندی می ذاشتم موهام براق شد و زبری رنگ شیمیایی ازبین رفت. خیلی بهتر از رنگ شیمیایی هست حداقل حلالش آب هست. در مورد اینکه بعدا با دکلره چی می شه اطلاعی ندارم. اما مطمئنم اگه رنگی سرطان زا باشه همین رنگای شیمیایی رایج هست .الان که کلا رنگ نمی کنم. البته اینم بدونید روی موهایی که قبلا رنگ شده باید صبور باشید تا کم کم مو بلند بشه و لطافت موی رنگ شده با حنا خودشو نشون بده.

من کتایون عزیزی،مدیر فروشگاه اینترنتی بافتنی و کاردستی «پوشانا» هستم. پیج اینستاگرام من @pushana.ir.یا بافتنی پوشانا. راستی برنج درجه یک و کاملا خالص از مزرعه خودمون هم دارم به میزان محدود. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.