2777
2789
عنوان

حنا هندی

41813 بازدید | 31 پست

سلام دوست جونا

میخوام موهامو مشکی یا قهوه ای تیره کنم.البته نه با مواد شیمیایی.به نظرتون حنا هندی چطوره؟آیا راهکار دیگه ای دارید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

من حنا هندی زدم عالیه موهام دکلره کرده بودم میریختو سوخته بود ۳ سری گذاشتم واقعا جون گرفت موهام 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من حنا هندی زدم عالیه موهام دکلره کرده بودم میریختو سوخته بود ۳ سری گذاشتم واقعا جون گرفت موهام  ...

مشکیشو زدی با قهوه ای؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حنا هندی زدم عالیه موهام دکلره کرده بودم میریختو سوخته بود ۳ سری گذاشتم واقعا جون گرفت موهام  ...

یعنی رو دکلره بد رنگ نمیشه؟؟؟

حنا هندی از همونا که رو بسته بندیش عکس یه دختره؟بعد چه رنگی گذاشتین؟

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
نمیدونم ولی حنای هندی هم خییلی طبیعی نیس  برو عطاری بگو رنگ مو طبیعی بهت بدن ک حنا رو با چن چی ...

آمادس یعنی؟

نمیدونم ولی حنای هندی هم خییلی طبیعی نیس  برو عطاری بگو رنگ مو طبیعی بهت بدن ک حنا رو با چن چی ...

داشتم به همین فکر میکردم که طبیعی نمیشه

اره بگو رنگ مو طبیعی میخوام  رنگ مشکی داره قهوه ای روشن و تیره

وای چه خووب

[QUOTE=111973514]چ رنگی شد[/QUOاول قهوه ای گذاشتم خعلی خوشرنگ شد دوسری ام مشکی .اونایی ک میگن رنگ نمیگیره بعدش الان هایلایت کردم خودم چون ارایشگرم هم با رنگ هم دکلره باز کرد 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مشکیشو زدی با قهوه ای؟

ی بار قهوه ای چون ریشم دراومد و نمیخواستم رنگ کنم مشکی گذاشتم ک کم ترم حنا بزارم