یه نی نی چهار ماهه دارم همش دهنش بازه داره گریه میکنه از بیکاری هیچیشم نیستا نه دلدرد داره نه گرسنس اونقد گریه میکنه اگه پیشش نباشم خودشو کبود میکنه. به هیچ کاری نمیرسم مجبورم بزارمش جلو تی وی حداقل غذامو تند تند درست کنم از همه کی منو انداخته دستشوییم میرم اونقد صدای جیغش میاد بدو بدو میام بیرون. موندم مردم چه جوری چندتا بچه دارن
حالا من برعکسم، اینقدر پسرم گریه نمیکنه و ارومه، آوردم دکتر ببینم مشکل نداشته باشه 😢 از استرس دارم میمیرم دعا کنید چیزیش نباشه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
وای چقد خوب شاید کلا آرومه مال من روانمو بهم ریخته همش صداش میاد سکوت دو کارش نیست حوصلش سربره هم دا ...
نگو، من استرس دارم چرا این کم گریه میکنه، الان حالم خیلی بده، تو مطب دکترم، که ببینم چرا گریه نمیکنه میترسم مشکلی باشه
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
شما سوره والعصر رو زیاد بخون، خیلی بچه رو آروم میکنه