2789
عنوان

جفت پایین؟

201 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من امروز سونو  nt دادم تو ۱۲ هفته هستم دکتر گفت همه چی خوبه فقط جفت پایینه.به نظر شما مشکل جدی ای هستش یا مهم نیست؟

خیلی نگرانم.ممنون میشم راهنماییم کنین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه وسیله سنگین بلند نکن خم نشک وپیاده روی نرو پله نرو مراعات کن تا میتونی استراحت کن رد دوش چپ بر میگرده میره بالا نگران نباش خیره ان شاالله مال من هم پایین بود نزدیک دو ماه طول کشید درست شد 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

نه گلم مشکلی نیست، منم ۱۷ هفته ام، سنو ان تی گفت جفتت پایینه اما اگه کار سخت نکنی، خیلی رو پاهات وانستی، پله ها رو تند تند بالا دایین نری، تو هفته ۲۰-۲۳ جفت بر میگرده سرجاش

من دو هفته دیگه تاریخ سنو آنومال امه که ببینن جفتم برگشته سرجاش یا نه، تازه استراحت مطلقم نداره اصلا نگران نباش، اما پیش یک ماما یا دکتر برو برا دلگرمی خودت

استراحت کنی درست میشه منم اینجوری بودم احساس میکردم دولا میشم یه چیزی اون وسط هست حتی یه بار نتونستم خم شم جوراب بپوشم از درد گریه میکردم 

رفتم خونه مامانم استراحت کردم درست شد

البته مطلق نه 

من خونم طبقه 4 بدون آسانسور بود رفتم اونجا که پله نداشته باشه وگرنه هر روز سرکار میرم و اینکه چیز سنگین برنداشتم و بعد کار دراز میکشیدم و کلا کاری نمیکردم

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی