2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بگو عزیزم من خودم دارم

ببخشیدا معذرت میخام  من  پریشب مدفوع خیلی سفت داشتم که  مقعدم یکمم خونریزی کرد  حالا دوروزه خیلی درد میکنه و تاالانم دسشویی نکردم از دردش  حتی وقتی میشینم درد میکنه این یعنی بواسیر دارم؟

ببخشیدا معذرت میخام  من  پریشب مدفوع خیلی سفت داشتم که  مقعدم یکمم خونریزی کرد ...

عزیزم اگه بیرون زدگی حس میکنی،بواسیر

اگر احساس می‌کنی اونجات ترک برداشته شقاق 

دره صورت میتونی پماد رکتول با اپلیکاتور بزنی یا شیاف آنتی همو رویید

یبوستتم درمان کنی خوب میشی

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
بگو عزیزم من خودم دارم

عزیز ی سوال 

ببخشید من یه بیرون زدگی از مقعد دارم وقتی یبوست بشم و موقع دفع مدفوع فشار بیاد خون رو مدفوع میبینم 

شما هم‌مثل منی؟

دکتر رفتی یا ن؟

چیکار باید کرد 

ممنون میشم جواب بدی

عزیز ی سوال  ببخشید من یه بیرون زدگی از مقعد دارم وقتی یبوست بشم و موقع دفع مدفوع فشار بیاد ...

اره منم همینجوریم دکتر فقط شیاف آنتی همورویید داد گلم و اینکه قرص سنالین جهت جلوگیری از یبوست

شما خون هم دیدی رو مدفوع؟ بواسیر رو عمل نکردی ؟

اره خون هم دیدم ،نه عمل نمیکنم عملش میگن کار بیهوده ای هست باز برمیکرده

اره خون هم دیدم ،نه عمل نمیکنم عملش میگن کار بیهوده ای هست باز برمیکرده

دقیقا باهات موافقم منم شنیدم همینو

باید باهاش کنار اومد فقط نباید یبوست شیم وگرنه درد داره و خون میاد اذیت میشیم

عزیزم بواسیر یه قسمتی از روده بیرون میاد...من خودم از وقتی زایمان کردم یبوست دارم و بعد هر مدفوع کردن خونریزی دارم درکت میکنم😓😢باید یبوست درمان بشه ولی متاسفانه من هر کاری رو ک بگی امتحان کردم نمیشه ک نمیشه بچه هم شیر میدم بدنم همش کم اب میشه😭😭

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خواهرم بواسیر داشت عمل کرد ولی بازم که چندسال گذشته اگه رعایت نکنه دوباره برمیگرده. کسایی که بواسیر دارن نباید ترشی جات خیارشور بادمجون اینا استفاده کنن چون اینا باعث میشه بدتر بشه. و اینکه همیشه باید گرم نگه دارین خودتونو با آب سرد خودتونو نشورید روی زمین سرد نشینید اینارو اگه رعایت کنید خیییلی کمتر میشه

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد