دیشب سرکلاس بودم از در ک اومدم بیرون دیدم دختر خالم تو واتس اپ پیام داده ...جان لطفا پالتومو بده من اونو امانت داده بودم بهت پارسال به من یه پالتو داد عوضش چهارتا مانتو و یه شومیز و دوتا نیم بوت دادم بهش .منم از پارسال تا الان ی بارم پالتوشو نپوشیدم همون دیقه بردم دادم به خالم .حالا لباسامو ازش بگیرم??اون اصلا به من نگفته بود امانت کاملا عوض کردیم یه پالتو٩٠ تومنی برای سه سال پیش که هیچ ارزشی نداشت.وقتی پیامشو دیدم انقدر تو راه گریه کردم .چیکار کنم منم بگیرم??
میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجور دخترا زمینه تیع زدن از پسرها رو هم دارن،اگه الان اینکاره نیست بعدا میشه من میشناسم بخاطر پیت ...
نامزد داره وقتی نامزدش از سربازی میاد یه سره بیرون در حال خوردنه .بله منه بدبخت ک باهاش میرم بیرون کرایه رو باید من حساب کنم یتا وقتی چیزی هوس کنه حاضره بمیره اما خودش نخره
میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
نامزد داره وقتی نامزدش از سربازی میاد یه سره بیرون در حال خوردنه .بله منه بدبخت ک باهاش میرم بیرون ک ...
وای قشنگ میدونم چی میگی،،همون دختره که بهت گفتم وقتی مجرد بود دقیقا همینجوری بود،،همیشه هم کیفش پر پول بودا،اما کافه میرفتیم میگفت تو حساب میکنی من فلان و..منم چندبار هیچی نگفتم،اخر یبار جلو مامانش گفتم داریم میریم بیرون دنگ خودتو بیار،،مامانش انقدر خجالت کشید،گفت خاااک برسرت ابرومونو همه جا بردی،،نگو طرف با فامیلاشم همبنطوری بوده،،اما از اون روز به بعد ادم شد