2777
2789
عنوان

دختر خالم.....

133 بازدید | 18 پست

دیشب سرکلاس بودم از در ک اومدم بیرون دیدم دختر خالم تو واتس اپ پیام داده ...جان لطفا پالتومو بده من اونو امانت داده بودم بهت پارسال به من یه پالتو داد عوضش چهارتا مانتو و یه شومیز و دوتا نیم بوت دادم بهش .منم از پارسال تا الان ی بارم پالتوشو نپوشیدم همون دیقه بردم دادم به خالم .حالا لباسامو ازش بگیرم??اون اصلا به من نگفته بود امانت کاملا عوض کردیم یه پالتو٩٠ تومنی برای سه سال پیش که هیچ ارزشی نداشت.وقتی پیامشو دیدم انقدر تو راه گریه کردم .چیکار کنم منم بگیرم??

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توم بگیر.بگو ک عوض کرده بودیما

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
گریه داره؟ بگو خیلی بدبختی،،لباستو نو بهت برگردوندم توام نو تحویلم بده

اخه پیامش خیییلی بد بود

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
توم بگیر.بگو ک عوض کرده بودیما

همین کارومیکنم

چه کاریه لباس از هم میگیرید خب

بهش میگفتی باشه عزیزم تو هم امانتی های منو که پارسال بابات پالتو بهت دادم بفرست برام

هرچند به نظر میاد یکم بزرگنمایی کردی راجع به چیزایی که میگی بهش دادی

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  
آره بگیر با آدم پر روباید مثل خودش رفتار کرد

یه مانتو داده بچد به خالم .خاله رفته بود اندازش کرده بود دوباره از خالم پسش گرفت گفت تازه قدرشو دونستم ینی د این حده

چه کاریه لباس از هم میگیرید خب بهش میگفتی باشه عزیزم تو هم امانتی های منو که پارسال بابات پالتو بهت ...

نه نه اصلا چون من چاق شدم و لباسم تنگم شده بود چه بزرگ نماییی اخه 

گریه داره؟ بگو خیلی بدبختی،،لباستو نو بهت برگردوندم توام نو تحویلم بده

کله تابستونم پوشید اخه😂😂الان زمستونه میخاد 

اه اه،،چه کوچیکه

اگه هر کی هر چقدم بهش با تحقیر کردن لباس بده بازم میگیره .