2777
2789
عنوان

روش پیشگیری +18

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 122 پست
لولیتا تو رمان بچه بوده و تقصیری نداشته اگه بد بود از دست ناپدریش فرار نمیکرد...لولیتا نمیخواست همچی ...

اره کوچه ایه ک توش پره دکمه فروشیو کاموا فروشیه منم لاهیجانیم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره کوچه ایه ک توش پره دکمه فروشیو کاموا فروشیه منم لاهیجانیم

سلام همشهری  

بچه بودیم اونجا بود خونمون خیلی کوچه نوستالژیکی هست

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

واس کسی ک زایمان نکرده دستگاهو نمیرارن من گذاشتم ور داشتم چی بود

د بابا اه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
لولیتا تو رمان بچه بوده و تقصیری نداشته اگه بد بود از دست ناپدریش فرار نمیکرد...لولیتا نمیخواست همچی ...

به هرحال سرنوشت خوبی نداشت...

البته من ایرادی به نام کاربری شمانمی گیرم

متعلق به خودتونه وهرجورصلاح می دونید

میتونین بذارین

فقط اولش تعجب کردم

بله خیلی ازاسامی توشهرهای ایران وجوددارن

وجالب هم هستن...

من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁
سلام همشهری     بچه بودیم اونجا بود خونمون خیلی کوچه نوستالژیکی هست

اره خیلی اکثر ساختموناشم قدیمه 

ببخشید یه سوال کسی بخواد مثلا از همین فردا قرص جلوگیری مصرف کنه چجوریه؟ از تاریخ خاصی که نباید شرو ...

من دقیقا نمیدونم. خودمم چندبار خوردم از تاریخ خاصی شروع نکردم. اما انگار میگن باید یه هفته قبل پریود بخوریم

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی

پس ای یو دی برای شما نمیذارن

اوهوم😶ازین 5ساله ها ک زیر بغل کاشت میشه چطوره 

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی