2777
2789
عنوان

روش پیشگیری +18

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچع که برای روحو روانش بدتره که😂ولی درکل طبیعی با بیضه های مرد فشار میاره من خودم چن روز قبل ...

😂😂😂😂 اخ من تو عقدم و خب  رابطه اصلی رو ندارم یه بار بی احتیاطی کردیم و 7روز پریودم عقب افتاد از ترس داشتم میمردم بعد واسه همسرم عکس بیبی چک مثبت فرستادم طفلکی اینقدر هوامو داشت و دلداری میداد تازه میخواست با مامانش صحبت کنه که عروسی رو زود بگیریم که ماجرا رو لو دادم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
معنی نام کاربریت رومیدونی؟؟؟؟

نام کاربریم اسم یه رمان و فیلم هست که شخصیت توش اسمش لولیتا هست

اینی هم که شما گذاشتی فقط یه کریپی پاستا(داستان های ترسناک اینترنتی) هست که مدتیه تو ایران بولد شده و گرنه لولیتا از قدیم رمان و فیلم بوده...لولیتا رو به انگلیسی سرچ کن اکثر تاپ سرچ ها برای کتاب و فیلمشه ولی تو ایران این چیزا رو نشون میده

لولیتا اسم یه سبک فشن استایل و مد هم هست

علاوه بر این اسم کوچه ما لولیتا بود وقت بچه بودم هنوزم اسم اون کوچه لولیتا هست

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
واقعاوحشت ناکه بعضیاخیلی قوی ان😐

ما یبار انجام دادیم دوسال از ازدواجمون میگذش راحت بود تقریبن زخم یا درد زیادی نداشتم نمیدونم چرا وسوسه شدم یبار دیگه انجام دادیم به ...خوردن افتادم شوهرمم گف دیگه محاله واقعن ازواژن یچیز دیگس ولی درکل اشتباهه 

الان ک پری سه روز بیشتر نیس تموم میشه..دقیقا چ موقع باید بزارم ؟

روزای اخر پری برو پاک که شدی چون رحم‌لیزه راحت میزارن تو پری هم البته میزارن من روز پنجم بود تقریبا تموم بود

الهی گاهی نگاهی🥰
ما یبار انجام دادیم دوسال از ازدواجمون میگذش راحت بود تقریبن زخم یا درد زیادی نداشتم نمیدونم چرا وسو ...

منم چندباری به اسرارهمسرجان راضی شدم ولی وسطاش زدم زیرش.😁

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
دقیقا چن نفر همینو گفتن 😂مثلا دارم پلک میزنم 😐😑😐😑😐

عجب ...😐😑😳😁

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
بیماری مگه دختر باروحو روانش بازی میکنی اخه شوهرت نگف من که کاری نکردم تومگه حضرت مریمی😂

😂😂😂نه اخه بی احتیاطی کرده بود خودش هم بعد این که کرد گفت اه حواسم نبود. دیگه خلاصه گفت هر وقت بیبی چک بخوای بزنی تا دستشویی دنبالت میام😑😬🤣

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨