2777
2789
عنوان

دوفاستون

179 بازدید | 22 پست

سلام خانما من دکتر برام دوفاستون تجویز کرده که از پونزده سیکلم به مدت ده روز بخورم

حالا الان روز بیستم سیکلمم به نظرتون دیگه دوفاستون رو قطع کنم؟؟؟

اینم بگم همیشه پریودی منظمی داشتم هر ۲۸ روز به مدت ۵ روز پریود میشدم

چرا قط کنی؟بخور دیگه.اگه باردار باشی دوفاستون خوبه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

برای من پروزسترون بهترازدوفاستون جواب میده دوفاستون لک میاره برا من

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چون پریود شدم میگم

خب اگه شدی نخور دیگه

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

من پریم نامنظم بود میخوردم دو سه ماه خودم یه ماه همینجوری شدم دوتا دونه قرصو ک خوردم پریود شدم.دیگه نخوردم بیخیال دیگه.تنظیم ک نشدم بدتر هم شدم

من پریم نامنظم بود میخوردم دو سه ماه خودم یه ماه همینجوری شدم دوتا دونه قرصو ک خوردم پریود شدم.دیگه ...

آخه من مشکلی تو تنظیم بودن پریودی نداشتم

واسه اینکه کیست داشتم دکتر برام تجویز کرد،اما الان روز بیستم سیکلم پریود شدم،یعنی هشت روز زودتر

آخه من مشکلی تو تنظیم بودن پریودی نداشتم واسه اینکه کیست داشتم دکتر برام تجویز کرد،اما الان روز بیس ...

کیست داری و پریودت همیشه منظمه؟

بخاطر مصرف قرص کلومیفن کیست در آوردم ماه پیش

تخمدان پلی کیستیک هستی؟اچ سی جی زدی؟