2789
عنوان

عروسی جاریم

405 بازدید | 17 پست

پنجشنبه عروسی جاریمه ...مادر شوهرم سر عروسی ما سر قرون قرون خرج دسته گل عروس و... درمار از روزگار شوهرم در اورد حتی نمیداشت فیلمبردار بگیریم میگفت با گوشی فیلمبرداری کتید چقد بعد عروسی منت خرج عروسی رو به من و شوهرم داد اما خالا برا جاریم چقد ریخت و پاش کردن خیلی دلم ناراحته حتی برا دیدن جهاز عروس منو ک  عروس بزرگم نبردن😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درکت میکنم عزیزم....من خودم عین این بلا سرم اومده و خیی خیلی دلم شکسته.....واگذارش کردم به خدا.....هر چند سرشون نیومد و بهترین ها نصیب دختراش شد.....

ولی واقعیتش هیچ کاری نمیشه کرد....چیزی بگی انگ حسادت بهت میزنن و یا بدتر میگن میخوای عروسی اشون رو بهم بزنی و آبرو برات نمیزارن.....اگه اوضاع مالی ات خوبه آتلیه توپ برو و دستبند گل سفارش بده...آرایشگاه عالی رزرو کن و یه لباس خوبم بخر و برو چند تا عکس محشر بنداز...کلا سر خودت رو گرم کن ...چاره چیه؟؟

گور بابای همه ی اونایی که زندگی رو برام تلخ کردن از این به بعد فقط انرژی مثبت   ......هدف اصلی زندگیم تا عید....... لاغری  .....من بالاخره نفرین چاقی رو در هم میشکنم  
استارتر پاشو یه ماسک خوب بزار رو پوستت بشوره ببره ناراحتیت رو

عزیززززم....مرسی

من اصلا ب روی خودمم نیووردم ولی خب ....ته دلم ناراحتم دیگه نمیخوام برم خونه عروس دوماد حتی بعد عروسی

استارتر زندگی کردن با مادرشوهر تو یه ساختمون چه جوریه؟؟؟

باهم دعوا مرافه نداریم کاری ب کار هم دیگه نداریم ولی اصلا حس خوبیم نداریم نسبت بهم دور باشیم خیلی بهتره