2777
2789
عنوان

زناشویی

304 بازدید | 17 پست

من ۶ ساله که با همسرم ازدواج کدوم و یه پسر دارم،خودم شاغلم‌و شوهرم شغل ازاد و عاشقانه باهم ازدواج کردیم.اما تو این سالها چند بار دیدم فیلم پ و رن میبینه تو گوشیش،و چیزی بهش نگفتم و درضمن ادم سدر مزاجی هم هس مخصوصا به تازگی.نمی دونم چیکار کنم ایا به روش بیارم یا نه؟و اینکه شوهرم ادم معقول و منطقی هست.

الان براي اينكه خودشون رو گول بزنن و مسخره كنن بهت ميگن همه ميبينن😑😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم چیزی نگو بعضی چیزا حرمتارو له میکنه گفتنش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

اخه وقتی سرده پس چطورفیلم میبینه یعنی به شما سرده؟

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

من خیلی رو این چیزا حساسم خیلی یعنی فکراینکه شوهرم یه زنه دیگه رو لخت ببینه حالموبدمیکنه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
بله

یعنی شما یعنی به خودت نمیرسی؟ 

اشکال نداره؟گناه نداره این فیلما مگه؟؟؟؟ خانما به خودتون بیاید لطفا

وای من اصلا تو کتم نمیره یعنی چی واقعا یعنی اینایی که میگن اشکال نداره ناراحت نمیشن شوهرشون ک ز دن یه زنه دیگه رو تماشا کنه ارضابشع