2777
2789
عنوان

مهریه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 58 پست
نه بابا خوب نیست حق طلاق اگه با زن باشه دم به دیقه سر هر چیزی میره طلاق میگیره

چرا اینجوری میگی؟ شما مگه خودت زن نیستی؟ اطرافت مطمئنا دیدی ک چقد خانوما تحمل میکنن سختیهای زندگیو زنا هیچوقت حاضر نیستن زندگیشونو از دست بدن مگر واقعا چاره ای براشون نمونه مثلا خیانت ببینن 

نه عزیزم مگه زنا دور از جون عقل ندارن ک سر هر چیز بخان طلاق بگیرن؟

من خودم در لحظه و از روی احساس تصمیم میگیرم نمیخوام حق طلاق با من باشه بعدشم که الان دیگه یه قانون داره تصویب میشه که مردا بدون دلیل نمیتونن زنشونو طلاق بدن دیگه نگرانی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب هیچ عنوان قبول نکن و مهریتو سنگین بگیر بعدا پشیمون میشی جامعه ما مرد سالاره مهریم نداشته باشی دیگه ...

اره دقیقا

برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘
من خودم در لحظه و از روی احساس تصمیم میگیرم نمیخوام حق طلاق با من باشه بعدشم که الان دیگه یه قانون د ...

گلم یه چیزی ب اسم مهریه است ک با وجود اون مردی نمیتونه بی دلیل زنشو طلاق بده باید تمام دیونشو ب زن پرداخت کنه بعد بتونه طلاق بده

زنا اکثرا برای حفظ زندگیشون میجنگن واقعا شرایطشون بد باشه میرن دنبال طلاق چون بیشترین آسیب طلاق رو خود زنا میبینن. زنی رو ندیدم از سر دلخوشی یا یه اختلاف کوچیک بره دنبال طلاق

پس مشکل از خودمه    

ما خانوما تو احساسات ممکنه لحظه ای حرفی بزنیم یا فکری بکنیم ولی یه مسئله ای مثل طلاق تو یه چند ثانیه اتفاق نمیوفته ک تا گفتیم طلاقت میدم انجام بشه😁

منم در شرف ازدواجم یعنی حق طلاقو بگیرم؟

هر حقی ک بتونی بگیری خوبه ولی حق طلاقو اکثرا آقایون نمیدن مگه اینکه مهریه تون خیلی کم باشه در حد ۵تا سکه 

خوشبخت باشی زندگی تو با انرژی مثبت شروع کن نه فکر طلاق گلم

۳۲ کارمند ی ادارس

بنظرم این حرفش نشان دهنده خیلی افکار دیگه میتونه باشه ک برا همه عجیب باشه اما برا خودش طبیعی باشه.

بیشتر باهاش حرف بزن دلیلشو بپرس ازش دلیل قانع کننده بخاه.بی گدار به اب نزن