2777
2789
عنوان

چیکار باید میکردم؟؟؟

104 بازدید | 14 پست

برای اولین بار ی برخورد خیلی تند با شوهرم داشتم..

من و همسر هردو از خانواده مذهبی هستیم..ن خشک مقدساتی ...ولی شوئونات رو رعایت میکنیم 

دیشب داشت ی کلیپ نگاه میکرد از ی چالش خارجی...گف بیا ببین...دیدم ی بازی مسخره و دختری ک داره اجرا میکنه فقط ی سوتین تنشه:////

مخم سوت کشید...ینی چییییی

وقتی هم بهش گفتم خیلیییی عادی برخورد کرد

منم خیلی تند برخورد کردم..

میگم حتما چشمش عادی شده ک براش مهم نیست دیگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید حالا برای اینکه یه بار یه کلیپ اینجوری نگاه کرده که موضوع اش یه بازی یا مسابقه بوده، ای کاش اینجوری واکنش نشون نمی دادید

ولی حالا مثلا حین تماشای کلیپ از پوشش اون خانم مثلا انتقاد می کردید جوری که همسرتون دستش بیاد قضیه

چون واکنش تند باعث میشه همسر شما دفعات بعد یواشکی نگاه کنه و فقط به شما نشون نده همین

بعدشم ببینید به هر حال عصر اینترنته، خیلی وقتا پیش میاد ادم چشمش به یه کلیپی می خوره که موضوع یه چیز دیگه اس ولی پوشش ادمای کلیپ یا بعضی حرفایی که می زنن با عقاید ما جور نیست، یکم با مدارا و انعطاف بیشتری برخورد کنین بهتره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جواب داد؟

مث من نکنی ها من اول حرف زدم دیدم هیچی نمیگه بعد دادزدم دیدم هیچی نمیگه رفتم تو گوشت کوب رواوردم خورد کردم گوشیشو دیگه کلا هنگ کردبدبخت

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟

ببینید مرد دوست داره با یک نفر خیلی راحت باشه در همه زمینه ها،و نزدیکتر و محرمتر از همسرش کسی نیست،بخاطر همین میاد و به همسرش اینجور چیزایی رو نشون میده اگر عکس العمل بد بود،مطمئن باشید دیگه نمییاد با شما حرف دلش و چیزایی که دوست داره بگه،دنبال جایگزین میگرده،اگر عادی و با لبخند و شوخی بود خوشش میاد و همیشه شما رو در جریان میذاره،با اینکار بعدها می تونید با زبون خودش بهش تذکر بدین و منبهش کنید.

ببینید حالا برای اینکه یه بار یه کلیپ اینجوری نگاه کرده که موضوع اش یه بازی یا مسابقه بوده، ای کاش ا ...

اصلا خودم ی مدته ک بدجور عصبی و پرخاشگر و تندخو شدم

اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم...دارم دیوونه میشم

فك ميكنين برخورد كنين جاي نميبينه اينكار اشتباه محضه بنظرم چه خب كه همسر آدم بخواد با همسرس هرجيزي رو ببينه نه با دوستاش الان اگه تو تلويزيون نبينه تو گوشي ميبينه .من همسرم تو گروهاي بود كه من دوست نداشتم باشه همش فيلمهاي خاكبرسري  ميفرستادن وبد حرف ميزدن قشنگ بااحترام جند بار گفتم اينا جي ميبيني حجمتم بهاطرش هدر ميدي الكي ميگفت  نه نگاه نميكنم من همون جوري بزار بمونه يه روز گفتم بيا اين گروه پاك كن عروقت دلت خواست فيلم ببيني اونجور فيلمهارو كنار زنت تو ماهوار ببين نه تو محل كار يعو دينگ يه فيلم بياد تو هم مشتاق بشي ببيني وبعدمعلوم نشه جي بشه از اون موقع پاك كرد وشايد چندماه يكبار بشه تو تلويزيونم باهم ببينيم .اينو بدونين هيچوقت نميشه مردهارو كنترل كنه هيجوقت ،از اين مذهبي هم كه ميگين هممون مذهبي هستيم ولي بنظرم ششما واقعا خشكي مذهبين