2777
2789
عنوان

بخاری برقی 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 30556 بازدید | 43 پست
خیلییی گرونههه خریدم من  ممنونم هیتر فن دار پارس خزر خریدم بد نیست

سلام عزیزم 

منم مشکل شمارو دارم اتاقم کوچیک  لوله کشی نشده 

میخوام بخاری برقی بخرم 

شما چی خریدین؟ راضی هستین؟راسته مصرف برق خیلی میشه؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم  منم مشکل شمارو دارم اتاقم کوچیک  لوله کشی نشده  میخوام بخاری برقی بخرم& ...

سلام عزیزم

من بخاری برقی پارس خزر خریدم از دی جی کالا

اصلااا خوب نبود 

اخرش مجبور شدیم تو همون اتاقه لوله گاز کشیدیم و بخاری گذاشتیم

سلام عزیزم من بخاری برقی پارس خزر خریدم از دی جی کالا اصلااا خوب نبود  اخرش مجبور شدیم تو هم ...

مرسی عزیزم 

آخه اتاقم کوچیک خطرناک گاز بکشیم 

برا شما مشکلی پیش نیومد؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤                       

عزیزم مارک های دلونگی و هاردستون و پارس خزر خوبن به نظرم

البته من یه مطلب دیدم که بهترین بخاری برقی یا همون فن هیترها رو معرفی کرده. لینکش و براتون میذارم دوست داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

آدرسش اینه: https://bigsearch.ir/Fan-heat

بهترین مارک هیتر برقی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع هیتر، اندازه فضایی که باید گرم شود، و ویژگی های مورد نیاز. با این حال، برخی از مارک های هیتر برقی که به طور کلی به عنوان بهترین مارک ها شناخته می شوند عبارتند از: هاردستون (Hardstone): پارس خزر (Pars Khazar):  تولیپس (Tulips): جی پاس (Geepas): ویداس (Vidas): سایت فروش بیک نیک