2777
2789

رژیم غذایی 30دصد تاثیر داره ..70دصد روز تخمک گذاری و اسپرم همسرت ..روز تخمک گذاری ت رو با کیت و سونوگرافی پیدا کن ....همسرت اول از همه آز اسپرم بده اگه مشکلی داشت دکتر دارو بده ....لبنیات رو حذف کنید ..و یه سری کارای دیگه که توی نت میتونی برا پسردار شدن انجام بدین

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم 
رژیم غذایی 30دصد تاثیر داره ..70دصد روز تخمک گذاری و اسپرم همسرت ..روز تخمک گذاری ت رو با کیت و سونو ...

عزیزم روز تخمک گذاری رو با کیت مشخص میکنم همسرم هم آزمایش داده از اون لحاظ مشکلی نیست فقط تغذیه رو می خواستم از تجربیاتتون بدونم ممنون از راهنماییت پاشنه طلا جون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم روز تخمک گذاری رو با کیت مشخص میکنم همسرم هم آزمایش داده از اون لحاظ مشکلی نیست فقط تغذیه رو م ...

عرق کاسنی همسرت بخوره 

...شیره انگور بیشتر خودت بخور برا کیفیت تخمک...تخم هویج صبح پنج روز پریودت خودت بخور ....خرما و موز زیاد بخورین هر دو..کشمش و تخمه برای اسپرم خیلی مفیده ....اگه پولداری گردو و پسته و تخمه کدو همسرت بخوره عالیه ...خرنوب بخر از عطاری بجوشون بده همسرت ....کیت تخمک گذاری ت دو خط شد قبل اقدام  خودت رو با جوش شیرین رقیق شستشو بده یک دفعه 12ساعت بعد دو خطه شدن دومی 24ساعت بعد اقدام اول اگه تونستی هر ماه حداقب یک دفعه سونو برو فولیکولات چطوره.چله زیارت عاشورا بخون و نیت کن اسم محمدیا علی روش میزاری مث امیرعلی یا امیر محمد.بچه ت پسر میشه به خواست خدا....

۱۰ساله منتظر اومدن نی نی هستم