خانوما من ببم میبستم خیلیم خوب بود حالا نمیدونم براش کوچیک شده چی شده مثلا 11دیشب عوضش کردم الان میبینم تو خواب یک عالم جیش کرده پس داده ..نمیخوام تو خواب مجبور باشم عوضش کنم ی پوشک ایرانی با جذب بالا کدومه که شبا اونو براش ببندم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببم که اصلا قدرت جذب نداره.من یه بار یکی پیشنهاد داد یه بسته خریدم ۴ ۵ تا استفاده کردم دیدم پس میده روز پس میده چه برسه به شب. البته پسر من کلا جیش جیشو
من که ایرانیا هرچی بستم حساسیت داد زخم شد😥😢 دکتر گفت پریما ترک بگیر
اما خیلی خوبه بخوای حساب کنی هم چون جذبش بالاس به صرفه هم هست!
خییییلی نازکه اما جیش جذب میکنه یه کیلو میشه😅
اگه اشتباه نکنم مای بیبی دونه ای 1400 میفته، این 1900
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بارلی مدل جدید کسی استفاده کرده؟انگار اونم جذبش بالاس
من همه پوشک ها رو استفاده کردم🤦🏻♀️
خوشکله، جذبشم خوبه... اما تو بدن بچه خوب فیکس نمیشه ، یه جورایی خشکه حالتش
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
میخوای خیالت راحت باشه و اویزون و شل نشه مولفیکس فقط البته خودم استفاده نکردم زیاد ولی اون چن ...
مولفیکس از اول و قدیم و ندیم تو زود پس دادن معروف بود...
الان که از سال 97 به بعد که نشانگر تعویض نداره بی کیفیت تر هم شده، بچه من پی پی کرد ده دقه نشده رفتم پوشک جدید بیارم تا گردنش زرد شد😂
پوشک ایرانی فقط مولفيکس من که برا دخترم استفاده میکنم راضیم مای بی بی میگن جديدن بی کیفیت شده
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
چی بگم من خودم پریما و اِوی بی بی استفاده میکنم ولی شده مولفیکس از اون کش دارها استفاده کردم چندبار ...
نی نی من هم پس داد هم به شدت حساسیت نشون داد!!!
فقط پریما بهش میفته، جذبش هم از همه بهتره