2821
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 38 پست
کسی هست که با موهای کم ازدواج کرده باشه     یعنی کم پشتی مو مانع از ازدواجش نشده باشه&nbs ...

پسرا غلط کردن با مادراشون ...مگه همه قراره موی پر پشتو بلند داشته باشن،پس اخلاق خوب تحصیلات نجابت شخصیت یه زن هیچ به هیچ؟اونایی که میرن دنبال این چیزا بذار یه عمر شب موی بلندو کمر باریک بخورن تو یه جمع هم وقتی نتونستن دو کلمه حرف بزنن موهاشونو بزارن وسط....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسخره میکنی

نه عزیزم منظورم این بود دکتر پوست یا داخلی یا غدد یا....

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
شما بهتره همون تخم مرغ رسم و مجلسی بزنی به کلت    

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
پسرا غلط کردن با مادراشون ...مگه همه قراره موی پر پشتو بلند داشته باشن،پس اخلاق خوب تحصیلات نجا ...

متاسفانه الان همه چیز ظاهر شده  

عزیزم ریزش مو اگه ارثی نباشه که تو زنان ارثی خیلی کمه دلایل زیادی میتونی داشته باشه که قطعا با درمان موضعی برطرف نمیشع اول باید علتشو پیدا کنی بعدش از درمان موضعی هم کمک بگیری که اونم ممکنه تا حدی به سرعت رشد موهات کمک کنه.دلایل ریزش مو هم میتونه از کم خونی تیرویید ،و مشکلات هورمونی باشه،یا کمبود روی و زینک بدن اول از همه برو یه ازمایش بده اینارو بررسی کن چون اگه هر کدوم از این مسکلاتو داشنه باشی غیر از موهات روی سلامتی کل بدنت هم تاثیر گذاره...

من مادردوتاپسرم چقد بد حرف میزنی درمورد یه مادر درمورد مامانه خودتم صدق میکنه این حرف

بله عزیزم اگه مادر خودمم بخواد به یه دختر انقدر سطحی نگاه کنه همین حرفو میزنم.مثل اینکه شما نخوندی در چه موردی گفتم ...موی کم پشت ملاک انتخاب نیست....قطعا خودمم مادز میشم و به پسرم یاد میدم که  قرار نیست یک زن تا ابد بی نقص کنارش بمونه یاد میدم کسی رو انتخاب کنه که اکه کچل شد صورتش چروک شد بازم بتونه دوستش داشته باشه.

اگ مشکل هورمونی نداشته باشی تنهاقرصی ک رشدموهاتوزیادپیکنه بیوتینه با  ب کمپلکس وسیستین ب6.

تنهاروغنی ک زودموهاتوبلندمیکنه روغن املاست ک معرررکست.روز اول ماه قمری هم سرموهاتوبزنی زودبلندمیشه.

ماساژیاخاروندن ملایم سر خ موثره.بافتنشم خ خوبه

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
پسرا غلط کردن با مادراشون ...مگه همه قراره موی پر پشتو بلند داشته باشن،پس اخلاق خوب تحصیلات نجا ...

ی بار خواهرم موهاشو پسرونه کرده بود اخه مو خوره داشت بعد رفته بودن خونه مامانبزرگم چن روزی بمونن اونجا هم یکی از همسایه ها ابجی منو ب ی خاستگار معرفی کرده بود مامانم میگفت مادر پسره تا موهای ابجیمو دیده بود گفته بود این ک مو نداره میگفت تا دیدیم اینجوریه ردش کردیم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چقد بد صحبت کردیی خونسرد باش گلم  توهم موهات کم پشته عزیزم؟

نه عزیزم من موهای خوبی دارم اتفاقا ریزش مو هم داشتم که درمانش کردم الانم موهای سالم و زیبایی دارم خداروشکر.کاملا هم خونسردم. و در مورد هر ادمی که بخواد به یه زن انقدر سطحی نگاه کنه نظرم همینه...

2823
2791
2779
2792