2821
2789
عنوان

ریزش مو

406 بازدید | 38 پست

سلام کسی درمان قطعی برای ریزش مو و پرپشت شدن مو داره که خودش تجربه کرده باشه؟

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم

تخم مرغ رسمی و روغن زیتون مخلوط و ب مدت 1ساعت ریشه و کل موها بزن نتیجش رو ببین

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تخم مرغ رسمی چیه ؟

همون ک مرغ های رسمی تخم در میارن دیگ اون یکی تو مغازه هست از اونا ن

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اره مامانم ریزش مو داش رفت متخصص یه داروهایی و سرم هایی داد بهش که موهاش دیگه نریخ این ب کنار 

موهاش خیلی خیلی. زود بلند شد اخه موهاش مردونه بود الان بلنده اندازه موهای من بهش همه حسودی میکنن رنگم میکنه خیلی خوشگله موهاش 

کسی هست که با موهای کم ازدواج کرده باشه  

یعنی کم پشتی مو مانع از ازدواجش نشده باشه 

معمولا مردها دنّبال موی بلند و پرپشت هستن مادرپسرهاهم بیشتر    

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
تخم مرغ و این چیزارم بزار کنار پاشو اماده شو یه دکتر خوب پیدا کن  ویتامین بدنت کمه

با چه تخصصی؟

اره مامانم ریزش مو داش رفت متخصص یه داروهایی و سرم هایی داد بهش که موهاش دیگه نریخ این ب کنار  ...

میشه اسم دکترش را بگی

کدوم شهر هستید

2823
2791
2779
2792