2777
2789
عنوان

نوزاد ۲۳ روزه من

424 بازدید | 27 پست

روزا قشنگ میخوره میخوابه از ۱۲ شب ب بعد ب طرز عجیبی دوسداره فقط شیرمو بخوره باور کنین از ۱۱ تا ۱ شب همش میخورد تا نمیدادم گریه میکرد با ادامه تا الان فقط ۱ ساعت خوابیده میزارم جاش زود بلند میشه کولیک نداره اما این نخوابیدن و زود بیدار شدنش و اینکه دوستدار فقط شیرمو بخوره از چیه الانم روپامه همچنان نگاه میکنه ادم بزرگ هرکی بود تاحالا خوابش برده بود

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از پستونک براش استفاده نمی کنی

از دیشب امتحان کردم نمیخوره تا میبینه شیر نداره میندازه بیرون خیلی امتحان کردم اصلا نمیخوره

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اروم میشه تو بغلت یه ماهگی بهش پستونک بده  اگه پستونک بگیره نود درصد راحت میشی

نمیگیره عزیزم بخدا خسته شدم همش میخوره اونم با ولع انگار چندساعته گشنشه شیرمو

شاید سیر نمیشه شیرت رو با مواد مغذی غنی کن. تا میتونی چیزای مقوی بخور

اخه فقط شبا اینطوره

صد در صد مطمعنم نوزاد شما سیر نمیشه شیرشما کمه...شیر خشک بدین لطفا

مرسی از منطقت

الان میان میگن شیرخشک سرطانزاس😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
اخه فقط شبا اینطوره

چقد وزن اضافه کرده تا الان؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘