mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 عنوان ام آر آی 260 بازدید | 25 پست خانمها کسی هست از سرش ام آر آی گرفته باشه؟امروز نوارمغز گرفتم دکتر گفت نرمال نیست بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان 1398/08/20 | 01:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 مادرم گرفته بعد از ام آر آی دکتر تشخیص قطعی داد؟ بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 من سردردای شدیدی دارم رفتم دکتر برام سی تی اسکن نوشت انجام دادمام ار ای و سی تی اسکن خیلی دقیقا همه چیزو نشون میدن اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 من سردردای شدیدی دارم رفتم دکتر برام سی تی اسکن نوشت انجام دادم ام ار ای و سی تی اسکن خیلی دقیقا هم ... مرسی عزیزم.منم سردردشدید دارم الان از دردخوابم نمیبره بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 مرسی عزیزم.منم سردردشدید دارم الان از دردخوابم نمیبره چه جوریه سردردت بگو شاید بتونم راهنماییت کنم چون من این مدت زیاد رفتم دکتر اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 چه جوریه سردردت بگو شاید بتونم راهنماییت کنم چون من این مدت زیاد رفتم دکتر تمام سرم درد میگیره.سنگین میشه.نمیتونم سرم روخم کنم.گاهی وقتها دردش به گوشم میزنه بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 تاپیک قبلیتو دیدم اسی یا سردردت مثل سردرد من عصبیه چون منم کل سرم و گوشم و گردنم درد میگیرهیا دندون عقل نهفته داری که اون اینجوری اذیتت میکنه اصلا نگران نباش ولی برای اینکه خیالت راحت بشه حتما یه عکس بگیر از سرت اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 تمام سرم درد میگیره.سنگین میشه.نمیتونم سرم روخم کنم.گاهی وقتها دردش به گوشم میزنه من بعدظهر بخاطر یه موضوعی عصبی شدم الان دارم از سردرد جون میدم حس میکنم سردرد تو هم عصبیهاین مدت ناراحتی و استرس نداشتی؟ اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 من بعدظهر بخاطر یه موضوعی عصبی شدم الان دارم از سردرد جون میدم حس میکنم سردرد تو هم عصبیه این مدت ن ... سعی میکنم عصبی نشم ولی با بچه نمیشه. بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دختر_شمالی، عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 5553 سعی میکنم عصبی نشم ولی با بچه نمیشه. دکترا هم نفسشون از جای گرم درمیاد به من میگفت عصبی نباش اخه مگه میشه با این زندگی های پر از مشکل ادم عصبی نشه😒😒مطمئنم دردت عصبیه به محض اینکه ریلکس بشی دردت کم میشه اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 امیدوارم.شاید از دندون باشه.هفته دیگه میرم پیش دندانپزشک. بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
واپیچ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12439 من بعدظهر بخاطر یه موضوعی عصبی شدم الان دارم از سردرد جون میدم حس میکنم سردرد تو هم عصبیه این مدت ن ... من سه روزه پریودم امشب از سردرد دارم میمیرم قرصم خوردم خوب نشدم بخاطر امتحانم خیلی به خودم فشار اوردم حالا داغونم دور سرم شال بستم از درد خوابم نمیاد
mmsj مدیر استارتر عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2731 ایشالله خوب میشی.همیشه اینجوری میشی؟معمولا موقع پریودی عادیه بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان