2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

50 بازدید | 16 پست

سلام

میشه  راهنمایی  کنید چه جوری   داخل زندگیتون  قانع  هستید  به داشته  هاتون

یا  اینکه  چه  جوری  وقتی  پیشرفت  یه  نفر  رو میبینید ناراحت  نمیشید(منظورم  حسودی  نیستاااااا  ولی  وقتی  میبینم  یکی پیشرفت  میکنه  میگم  من  چرا  پیشرفت  نمیکنم  نسبت  به  خودم..‌درجا به  هم  میریزم)

این  داره  خیلی اذیتم  میکنه

من از پیشرفت کسی ناراحت نمیشم

چون خدا باید بمن ده برابر شو بده

همه چیو از خودش می‌خوام

بااینکه ازهمه اطرافیان بیچاره ترم

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما تا اومدیم قانع باشیم خدا زد پس سرمون!در نتیجه دیگه نه تنها قانع نیستیم زیادی هم ازش میخوایم!!!!  ضمنا حسودی که منجر به پیشرفت بشه خیلی هم خوبه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
من از پیشرفت کسی ناراحت نمیشم چون خدا باید بمن ده برابر شو بده همه چیو از خودش می‌خوام بااینکه از ...

چه  جوری خدا  بهت  ده برابرش رو بده

ما باید خودمون  تلاش  کنیم  دیگههه

چه  جوری خدا  بهت  ده برابرش رو بده ما باید خودمون  تلاش  کنیم  دیگهه ...

تلاشمونم میکنیم ولی اون بالاسری میده مطمین باش

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

ببین مثل پدر و مادرا که هرکار کنن آخرش یکی از بچه ها رو بیشتر دوست دارن خدا هم همینطوریه بعضی ها رو خیلی دوست داره فقط منتظره که یه چیزی ازش بخواد فورا برآورده میکنه. بعضی ام هرچی دعا و التماس کنن انگار نه انگار. 

چه  جوری خدا  بهت  ده برابرش رو بده ما باید خودمون  تلاش  کنیم  دیگهه ...

عزیزم خیلی تلاش می کنن ولی بدتر کاراشون گره میفته بعضی هام تلاش خاصی نمی کنن اما چون خدا می خواد راه رو براشون هموار میکنه. 

این حس ها  شما رو ناراحت  نمیکنههه

ناراحت که میکنه ولی خب زندگی همینه دیگه!مثلا دوستم میره سرکار من امکانشو ندارم به جای حسادت میگم خب عوضش من درسمو ادامه میدم!یا مثلا فلانی دانشگاه سراسری قبول شد من نشدم به جاش سعی میکنم رشته بهتری تو ازاد بخونم!!!!

ناراحت که میکنه ولی خب زندگی همینه دیگه!مثلا دوستم میره سرکار من امکانشو ندارم به جای حسادت میگم خب ...

اهان

یعنی  سعی  میکنی   در زمینه  های  دیگه  خودتو  قوی  کنی

چه  خوب

حالا  اگه  مربوط به  همسرت  باشه  و ببینی  تلاش  نمیکنه  چی؟؟

اهان یعنی  سعی  میکنی   در زمینه  های  دیگه  خودتو  قوی  کن ...

عزیزم من مجردم ولی شاید بشه همسر رو هم با صحبت یا تهدید و تشویق مجبورش کرد به پیشرفت.شما اگه خودت رو قانع نشون بدی مشخصه که دیگه مرد هم میلی به کار بیشتر نداره و درجا میزنه